П'ятеро хмільницьких рятувальників гаситимуть пожежу у зоні відчуження

П'ятеро хмільницьких  рятувальників гаситимуть пожежу у зоні відчуження

Рятувальники вирушили в дорогу сьогодні вночі. 

- З метою надання допомоги пожежно-рятувальним підрозділам Головного управління ДСНС України у Київській області для гасіння лісових пожеж на території Зони відчуження  направлено особовий склад ДПРЧ-9 м. Хмільник  в кількості 5 чоловік на пожежній автоцистерні підвищеної прохідності, - повідомив інспектор Хмільницького районного сектору обласних рятувальників Дмитро Іщук.

Рятувальники з п'яти районів Вінницької області сьогодні вирушили для гасіння лісових пожеж у Зону відчуження. Загалом для боротьби з вогнем залучено особовий склад та техніку ДПРЧ з Козятинського, Барського, Жмеринського, Немирівського, Тульчинського та Хмільницького районів, а також шляхопрокладач БАТ-2 з АРЗ СП (36 чоловік та 7 одиниць техніки), - зазначив начальник Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Вінницькій області Руслан Шевчук. 

Всього на території Зони відчуження залучено 415 осіб та 98 од. техніки, з них від ДСНС 321 особа та 66 одиниць техніки, в тому числі  авіація.

На всіх оперативних ділянках працює важка інженерна техніка ДСНС для облаштування протипожежних розривів та забезпечення доступу пожежної техніки до місць гасіння.

Радіаційний фон по м. Києву та Київській області у межах норми та не перевищує природних фонових значень (м. Київ – 0,011 мР/год, Київська область – в межах 0,012 мР/год при допустимому фоні 0,05 мР/год).

У зоні відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення рівні потужності еквівалентної дози гамма випромінювання не змінилися (м. Чорнобиль – 0,020 мР/год при допустимому рівні до 0,055 мР/год)".


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

АРТИЛЕРІЙСЬКИЙ СНАРЯД ЗНАЙШЛИ ЗА ОСИЧНОЮ ХМІЛЬНИЦЬКОГО РАЙОНУ НА ВІННИЧЧИНІ

ТРИ ПОЖЕЖІ ЗА ДВА ДНІ. НЕОБЕРЕЖНЕ ПОВОДЖЕННЯ З ВОГНЕМ ПРИЗВОДИТЬ ДО ПОЖЕЖ У ХМІЛЬНИКУ НА ВІННИЧЧИНІ

ПОЖЕЖ У ХМІЛЬНИКУ ТА РАЙОНІ НА ВІННИЧЧИНІ БІЛЬШАЄ

ЧОТИРИ ПОЖЕЖІ ЗА ВИХІДНІ СТАЛИСЬ У ХМІЛЬНИКУ НА ВІННИЧЧИНІ

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини