"ПОДІЛЛЯ". Тут про людей дбають та здоров'я повертають

"ПОДІЛЛЯ". Тут про людей дбають та здоров'я повертають

   За кілька останніх років у санаторії "Поділля" відбулись суттєві зміни. Заклад постійно розвивається, в ньому створюються комфортні умови для лікування та перебування людей. Про цей медичний заклад з гордістю можна сказати: "Тут про людей дбають і здоров'я повертають".
  Для надання кваліфікованої та якісної медичної допомоги необхідне медичне обладнання. Тому керівництвом санаторію було прийнято рішення придбати в поліклінічне відділення сучасне лікувально-діагностичне обладнання. Окрім цього нещодавно закупили обладнання для розрідження та підігріву лікувальних торфогрязей. Цей апарат використовують перед процедурою для того, щоб зберегти природні лікувальні властивості торфогрязей. Як зазначають лікарі, підігрів торфогрязей значно покращує ефект лікування хвороб опорно-рухового апарату та нервової системи.
   Водночас в санаторії розпочали роботу нові лікувальні кабінети з очищення крові лазером. А також відкрито інгаляторій із застосуванням ліків.
Проведено капітальний ремонт ванного відділення, встановлено нові сучасні ванни, які застосовуються для прийняття радонових, скипидарних, хвойних, перлинних, бішофітних та морських ванн. Також встановлено нові сучасні гідромасажні ванни типу "Джакузі".
   Окрім надання медичної допомоги, тут дбають і про те, щоб харчування було якісним. Для контролю якості продуктів використовується прилад для вимірювання вмісту нітратів. В санаторії працює лікар-дієтолог, який працює з кожним пацієнтом індивідуально та призначає збалансоване харчування, враховуючи діагноз хворого. Якісне харчування та правильний раціон сприяють одужанню та оздоровленню пацієнтів.
   Дбають тут і про дозвілля відпочиваючих, для них регулярно проводяться різні розважальні вечори, танці та дискотеки. 
   На базі санаторію неодноразово проводились різні медичні конференції обласного та всеукраїнського рівнів.
   Територія чиста та затишна, алеї вимощені плиткою. А багато квітів та зелені дають можливість відпочити, розслабитись та забути про побутові проблеми.
Забезпечують роботу цього чудового медичного закладу більше 350 працівників різного фаху. Всі вони пишаються тим, що санаторій працює та стрімко розвивається. Вчасно виплачується заробітна плата, забезпечено соціальний пакет, виплачуються премії.
   Очолює санаторій "Поділля" досвідчений керівник і господарник Анатолій Реп'ях. Весь свій досвід і зусилля він спрямовує на розбудову та розвиток санаторію. Прагне, аби у цьому закладі людям було комфортно, а надання медичних послуг - якісним.
 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини