Поїхав не далеко

Поїхав не далеко

   23 грудня до Хмільницького відділення поліції  звернулись  мешканці  с.Голодьки  з приводу крадіжки їх автомобілів,  що були припарковані на узбіччі дороги біля власних будинків.

  За словами начальника районного відділення поліції  Дмитра Руденка, на місце події виїхала слідчо-оперативна група та екіпаж групи реагування патрульної поліції . Під час огляду прилеглої території протягом години працівники поліції розшукали викрадені автомобілі. Транспортні засоби  були пошкоджені та залишені без нагляду на узбіччі дороги.
   Протягом 12 годин оперативники затримали чоловіка, який підозрюється у вчиненні злочину. Викрадачем виявився 22-річний  місцевий житель. У поліції молодик провину визнав  та  пояснити свої дії не може.
   Зловмисник  затриманий у порядку ст. 208 КПК України та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.
  Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння автотранспортом). За такий злочин передбачене покарання  - до 8 років позбавлення волі.

 Відділ комунікації поліції Вінницької області.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини