Поки мати розважалась, п'ятирічна дівчинка випала з вікна багатоповерхівки

Поки мати розважалась, п'ятирічна дівчинка випала з вікна багатоповерхівки

В ніч з неділі на понеділок в нашому місті по вул. 1-го Травня з вікна багатоповерхівки випала п'ятирічна дівчинка.

Жителька села Педоси з своєю п'ятирічною донькою прийшла до подруги в гості. Скільки вони там гостювали - невідомо, але поки подруги святкували зустріч, дівчинка заснула. Видно, що вдома їм було нудно, тому подруги вирішили продовжити святкування в нічних закладах Хмільника, залишивши дитину одну в чужій квартирі. Прокинувшись вночі, дівчинка злякалась і стала шукати маму. Як їй вдалось відчинити вікно та випасти - невідомо, але факт залишається фактом. Від смерті дитину врятувало лише те, що квартира знаходиться на другому поверсі. Після падіння дівчинку знайшла сусідка. Вона забрала її до себе, викликала швидку та поліцію. Аби дістатись у квартиру, з якої випала дівчинка, довелось викликати МНС.
Цілу ніч працівники поліції шукали горе-матір по нічному Хмільнику. Але знайти її так і не вдалось. З'явилась вона аж під ранок. Розповіла, що була у нічному клубі "Малібу". Як з'ясувалось, у цієї жінки п'ятеро дітей. Четверо з них виховуються в інтернаті.
Внаслідок падіння дитина отримала важкі травми. Лікарі встановили у неї струс головного мозку, забій грудної клітки та перелом правого стегна. Спочатку дівчинка перебувала в реанімаційному, а згодом в хірургічному відділеннях Хмільницької ЦРЛ. Зараз вона знаходиться на лікуванні у Вінницькій обласній дитячій лікарні.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

О.ОКОЛОДЬКО.
 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини