Поліція затримала чоловіка, який «замінував» Вінницяобленерго

Поліція затримала чоловіка, який «замінував» Вінницяобленерго

18 листопада близько 19.45 до поліції надійшло повідомлення про замінування ПАТ Вінницяобленерго. Поліцейські евакуювали 6 працівників товариства, обстежили приміщення та прилеглу до нього територію. Вибухонебезпечні предмети не виявлені. Повідомляють "Життєві обрії" з посиланням ГУНП у Вінницькій області


Поки вибухотехніки та кінологи зі службовими собаками обстежували приміщення Вінницяобленерго, оперативники карного розшуку встановили правопорушника. Ним  виявився 42-річний житель села Матейків Барського району. Нетверезого «мінувальника» поліцейські затримали у будинку його співмешканки. У вчиненому чоловік зізнався.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПОСТРІЛАМИ ПОЛІЦЕЙСЬКІ ЗУПИНЯЛИ П'ЯНОГО ТРАКТОРИСТА В СЬОМАКАХ


За словами затриманого, у такий спосіб він вирішив помститися за те, що через постійні перепади електронапруги у нього згоріла побутова техніка.  
У правопорушника оперативники вилучили  мобільний телефон з сім-карткою, з якого він телефонував у поліцію. За завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності правопорушнику доведеться нести кримінальну відповідальність відповідно до ч.1 ст. 259 Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання -  до 6 років ув’язнення.
Триває слідство.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯК УНИКНУТИ ДТП, - НАВЧАЛИ УЧНІВ АГРАРНОГО ЦЕНТРУ


 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини