Померла жителька хмільницького району з підтвердженим COVID-19

Померла жителька хмільницького району з підтвердженим COVID-19

6 червня, у Хмільницькій центральній районній лікарні померла медсестра санаторію, у якої напередодні виявили коронавірус. Жінка чотири дні перебувала у лікарні, біля неї постійно знаходилися лікарі.

Жінці було 57 років, вона працювала медсестрою у  Профспілковому санаторії "Укрпрофоздоровниця".

Тимчасово виконуючий обов'язки головного лікаря Хмільницької ЦРЛ  Андрій Блажко повідомив, що у померлої була важка пневмонія.

- Практично усі легені були уражені. До неї приїжджали консультанти з Вінниці – інфекціоніст, реаніматолог, пульмонолог. Ми  намагалися її врятувати і не допустити такого розвитку подій. У суботу біля неї були теж лікарі. Її організм на кисень взагалі не реагував. До підключення апарату ШВЛ насиченість кисню у її крові було 35%, проте після підключення жодних змін не відбулося. Видно, що було глибоке ураження", – розповів  Андрій Андрійович.

Зараз у Хмільницькій лікарні перебуває 13 пацієнтів із коронавірусом. За словами лікарів, в усіх хвороба протікає без ускладнень.

- Влада може робити скільки завгодно карантин, але поки 30% населення не перехворіє на коронавірус, ми не зможемо зупинити поширення коронавірусу", – зазначив  Андрій Блажко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

У ХМІЛЬНИЦЬКІЙ ЦРЛ ЗАЛИШИЛОСЬ ЛИШЕ 1 ЛІЖКО ДЛЯ ХВОРИХ НА КОРОНАВІРУС

ВІСІМ ВИПАДКІВ ЗА ДОБУ. ХМІЛЬНИК Б'Є РЕКОРДИ ПО ЗАХВОРЮВАНОСТІ НА КОРОНАВІРУС

 


 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини