Прес-тур: "Моя Вінниччина" на Хмільниччині. Соціально щедрий інвестор

Прес-тур: "Моя Вінниччина"  на  Хмільниччині. Соціально щедрий інвестор

В рамках прес-туру "Моя Вінниччина" журналісти різних видань області відвідали ТОВ "Хмільницьке", яке входить до  агропромхолдингу "Астарта-Київ". Там їх ознайомили з  роботою підприємства та його соціальними проектами.
Генеральний директор ТОВ «Хмільницьке» Вадим Скрипник, зустрівши гостей, провів для журналістів коротеньку прес-конференцію та повідомив про основні функції товариства, про те, що вирощують на полях Хмільниччини та які соціальні проекти впроваджують для місцевих жителів та своїх пайовиків. Так, крім того, що працівники агрофірми вирощують на українських чорноземах різні культури і займаються розвитком нетельного господарства, агрофірма ще й лідер виробництва цукру в державі. Шануючи важку працю аграріїв та молочників, керівництво компанії з повагою відноситься  до кожного працівника і відповідно заохочує гідною заробітною платою та створенням комфортних умов праці. Незважаючи на те, що на посаді генерального директора  Вадим Скрипник менше ніж півроку, за цей короткий час йому вдалось зробити дуже багато в плані модернізації та реструктуризації підприємства.

 

 

 

Зокрема, за рахунок мобілізації техніки та правильному розташуванню сівозмін йому вдалось цьогоріч майже вдвічі скоротити строки посівної кампанії. Під його керівництвом господарство постійно розвивається технічно та  кадрово, для цього проводяться різні навчальні заходи та зустрічі з обміну досвідом. Це лише початок, бо плани в молодого директора грандіозні, а його любов, запал до роботи та прагнення змінити світ на краще вселяють надію на те, що всі вони будуть здійснені.
 Редактор газети  "Аграрний вісник" ТОВ "Хмільницьке" Людмила Мазур ознайомила присутніх з принципами роботи агрофірми. Зокрема, про заохочення працівників, приміром такі, як відшкодування коштів за оранку чи надання матеріальної допомоги при народженні дитини.  Вона також розповіла про те, що агрофірмою впроваджені постійно діючі соціальні проекти для підростаючого покоління, адже кому, як не дітям, «пожинати плоди» дорослих. А тому вже зараз завдяки керівництву компанії у школах Жданівської об'єднаної територіальної громади, а також в школах  інших територіальних громад, в яких орендує землі ТОВ "Хмільницьке", з’явилася нова оргтехніка, комп'ютерні класи, окрім того, утеплюються дитсадки та школи, навчають дітей та молодь правильно сортувати тверді побутові відходи, а також  навчають дітей і дорослих комп’ютерної грамотності.
Багато проектів уже втілено в життя, багато знаходяться в процесі роботи та на стадії завершення. Про всі соціальні проекти цієї фірми розповісти неможливо, адже їх просто не злічити: лише за останній рік на них  використано сім мільйонів гривень. А це свідчить про те, що ТОВ "Хмільницьке" по праву можна назвати щедрим соціальним партнером, який інвестує в село, в майбутнє, в Україну.  
Велике захоплення та емоції в журналістів викликав огляд транспортної бази в селі Качанівка. Саме тут знаходиться сімдесят відсотків потужної сучасної  сільськогосподарської техніки ТОВ "Хмільницьке". Позитивні враження і відчуття мандрівки у майбутнє виникало при огляді сучасної безконтактної заправної станції, яка функціонує в агрофірмі з минулого року. 
Будучи під враженнями від побаченого та почутого, учасники прес-туру вирушили до села Скаржинці.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини