Прес-тур: "Моя Вінниччина" на Хмільниччині. У „Поділлі” оздоровлюють людей і лікують дерева

Прес-тур: "Моя Вінниччина" на Хмільниччині. У „Поділлі” оздоровлюють людей і лікують дерева

Кінцевою зупинкою прес-туру став санаторій "Поділля". При вході гостей радо зустрів директор оздоровчого закладу Анатолій Реп’ях. Показав територію, яка серед лісу займає десять гектарів. Увагу журналістів привернули височезні сосни. Вони обколені зі всіх сторін.
- Дерева почали всихати не лише на території санаторію, а вздовж дороги у місто - розповідає Анатолій Григорович. –  Я звертався до міської влади, що з цим потрібно щось негайно робити, дерева потрібно рятувати, адже хвороба розповсюджується на здорові дерева і якщо не вжити відповідних заходів - ми втратимо ліс. На жаль, у владних кабінетах міста підтримки не знайшов, зрозумів, що там ця проблема нікого не цікавить, тому  і вирішив сам шукати шляхи її вирішення, знайшов спеціалістів, разом з колективом виконали їх рекомендації, закупили ліки, провели ін'єкції, а тепер щоденно спостерігаємо і насолоджуєжумось тим, як  наші дерева одужують і віддають нам  чисте повітря, яке є запорукою здоров’я.


Заступник директора по медичній частині Леонід Марчук розповів медійникам про те, що  в санаторії останнім часом відбулися великі зміни. Придбано сучасне лікувально-діагностичне обладнання, відкриті нові лікувальні кабінети по очищенню крові лазером, сучасний інгаляторій з застосуванням ліків.
Основний фактор закладу – це радон, як сухий, так і вологий. Радонові ванни завдяки їхній природній біостимуляції позитивно впливають на центральну нервову систему: перебудовують, врівноважують процес збудження та гальмування, зменшують больовий синдром, нормалізують сон. Дізнались також, що в "Поділлі" лікують остеохондроз хребта, який останнім часом називають хворобою століття, для лікування якої тут застосовують підводне витягування хребта в басейні з радоновою водою. Радонові ванни корисні також при лікуванні хворих з порушеним обміном речовин, цукровим діабетом, подагрою, а також при ожирінні.
Загалом в санаторії допомагають людям з хворобами опорно-рухового апарату, серцево-судинної, нервової, ендокринної систем; захворюваннями органів дихання, гінекологічних, чоловічих статевих, шкіри.
„Поділля” - це справді райський куточок, де розвинена інфраструктура лікувальної справи. Одночасно заклад може прийняти 610 людей.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини