Про ситуацію із захворюванням на коронавірус у Хмільнику та в районі на Вінниччині

Про ситуацію із захворюванням на коронавірус у Хмільнику та в районі на Вінниччині

Станом на ранок в районі офіційно не зареєстровано нових випадків захворювання на COVID-19. Одна особа, у якої було виявлено захворювання (після повторних лабораторних досліджень методом ПЛР) - одужала.Повідомляють Життєві обрії з посиланням на сайт Хмільницької ЦРЛ.

У Хмільницькому центрі первинної медико-санітарної допомоги хворих з підозрою на COVID-19 приймають окремо від інших хворих. 

Лікарі та медсестри, що приймають хворих з підозрою на коронавірус працюють у спеціальних захисних костюмах, окулярах, захисних щитках та масках. Маски змінюють щотригодини, використані - одразу спаллюють.

- Ми виділили окреме відділення, з окремим входом, де осіб з підозрою на захворювання обстежують та роблять забір аналізів, - розповідає головний лікар Хмільницького центру ПМСД Михайло Барабаш. - Тести у нас є, а дослідження на полімеразно-ланцюгову реакцію роблять у Вінниці. Для експрес-тестів робимо забір крові з вени, для ПЛР - зразок із слизової оболонки рота. Хворих, у яких захворювання проходить в легкій формі, лікує сімейний лікар, а  хворі із запаленням легенів лікуються в стаціонарному відділенні. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

8 НОВИХ ВИПАДКІВ ЗАХВОРЮВАННЯ СТАНОМ НА 8 КВІТНЯ НА ВІННИЧЧИНІ

У ХМІЛЬНИЦЬКОМУ РАЙОНІ ОФІЦІЙНО ЗАРЕЄСТРОВАНО ТРЕТІЙ ВИПАДОК ЗАХВОРЮВАННЯ НА КОРОНАВІРУС

ОРВК ПЕРЕДАВ СВОЇ СУХПАЙКИ ВІЙСЬКОВИМ ПЕНСІОНЕРАМ У ХМІЛЬНИКУ НА ВІННИЧЧИНІ

ХМІЛЬНИЦЬКА РАЙОННА ЛІКАРНЯ ОТРИМАЛА ДОПОМОГУ ВІД СПЕЦФОНДУ "СТОПВІРУС"

ЗАДУМАЙТЕСЬ! НЕ БУДЬТЕ БИДЛОМ! ЛЮДИ ВИ ЧИ НЕЛЮДИ?

Imgonline com ua resize xjathlqswwoImgonline com ua resize slyxq7yp7hfafepImgonline com ua resize aptuvtvgqeb0doenImgonline com ua resize hgepl2bxdl
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини