Продовжили карантин і запровадили надзвичайну ситуацію по всій територій України

Продовжили карантин і запровадили надзвичайну ситуацію  по всій територій України

На засіданні Уряду 25 березня прийнято рішення про запровадження в Україні надзвичайної ситуації до 24 квітня і продовження карантину до 24 квітня.

«Ми продовжуємо карантин і запроваджуємо надзвичайну ситуацію на всій території країни Україна на 30 днів, терміном до 24 квітня 2020 року. Тобто, надзвичайна ситуація і карантин діє до 24 квітня з можливістю його подальшого продовження згідно чинного законодавства. Або якщо ми справимось, і поборемо цю ситуацію скоріше, тоді будемо приймати рішення на засіданні Кабінету Міністрів», - сказав Денис Шмигаль.

Нагадаємо, що 21 березня у Вінницькій ОДА відбулось позачергове засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, під час якого прийняли рішення про посилення карантинного контролю в регіоні.

На в’їздах і виїздах міст та сіл Вінницької області встановили контрольно-пропускні пункти із залученням працівників поліції, Національної гвардії, ДСНС, фахівців медичних установ та, у разі потреби, громадських формувань. Їм надають право та можливості проводити санітарні огляди речей, багажу водіїв і пасажирів та транспортних засобів. Також передбачено дистанційне вимірювання температури у водіїв та пасажирів.

Станом на 10.00 25 березня 2020 року у Вінницькій області лабораторно підтверджених випадків COVID-19 не зареєстровано.

 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 40 АДМІНІСТРАТИВНИХ ПРОТОКОЛІВ ЗА ПОРУШЕННЯ ПРАВИЛ КАРАНТИНУ СКЛАЛИ ПОЛІЦЕЙСЬКІ НА ВІННИЧЧИНІ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДОДАТКОВЕ ПОСИЛЕННЯ УМОВ КАРАНТИНУ ЗДІЙСНЮВАТИМЕТЬСЯ У ХМІЛЬНИКУ ТА РАЙОНІ НА ВІННИЧЧИНІ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини