Провели хлопців в армію

Провели хлопців в армію

   Нещодавно  в малому залі районного Будинку культури відбулись урочисті проводи до лав Збройних сил України призовників Хмільниччини. У цей день 19 призовників із Хмільницького району та двоє  - з міста,  отримали настанови та батьківське благословення служити у лавах Збройних Сил України.

  Провести хлопців в армію прийшли їх батьки, рідні, знайомі  та друзі. З цією важливою подією в житті юнаків привітали заступник військового комісара Хмільницького ОРВК Олег Прокопович, заступник голови райдержадміністрації Микола Чикотун, заступник голови районної ради Анатолій Войцещук, благочинний Хмільницького благочиння Православної Церкви України, протоієрей Іван Пукас. 
  Від районної влади призовникам були вручені символічні подарунки.
  Зі сльозами на очах матері перев'язували хустками майбутніх захисників України. Це були сльози розлуки і водночас сльози радості та гордості за своїх синів. 
  Призовники дали клятву, що гідно та чесно будуть нести службу в Збройних Силах України, після чого на легку службу з вірою в серці їх благословив протоієрей Іван Пукас.
  Гарними піснями призовників вітали місцеві аматори сцени, а добрі напутні слова лунали для них від кожного хмільничанина, котрі бажають своїм землякам миру,  добра, Божого благословіння і гарної служби.   

 


 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини