Привітайте зі святом синочків

Привітайте зі святом синочків

Щорічно 22 листопада в світі відзначається світле сімейне свято – День сина.
Всесвітній День сина - це сімейне свято і привід проявити увагу до синочків, показати, як багато вони значать для своїх батьків.

Майбутні батьки дуже чекаю появи сина, мріють, як будуть з ним ходити на футбол і риболовлю, ділити свої чоловічі секрети, навички і вміння. А мами синів обожнюють і прагнуть ростити їх здоровими, сильними і сміливими - адже це майбутні чоловіки, їх опора і захист.

Якщо розглядати календар, то такі свята, як День Матері і день Батька дуже добре всім відомі, а ось про те, що 22 листопада заведено відзначати День синів, на жаль, знають сьогодні небагато. Це свято створювалося з такою ж метою – об'єднати рідних людей, знову звернути увагу на цінність сімейних відносин, і на те, що рідніше, ніж вони в світі нікого немає, і не буде. Офіційно ця дата зафіксована в календарі, однак, це не робить її менш значущою, ніж інші свята, тому що для батьків їхні діти завжди на першому місці, а в день свята можна просто в черговий раз їм це сказати і продемонструвати всю свою любов. Безумовно, цей день повинні відзначати у кожній родині. Батьки синів і всі чоловіки, які теж є синами і в будь-якому віці для рідних будуть дітьми, яких потрібно любити і берегти.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини