Рятувальники в гучномовець сповіщають правила поведінки під час карантину у Хмільнику на Вінниччині

Рятувальники в гучномовець сповіщають правила поведінки під час карантину у Хмільнику на Вінниччині

Спецавтомобіль  державної пожежно-рятувальної частини-9  міста Хмільника їздить вулицями, нагадуючи громадянам, як поводитись під час карантину аби убезпечити себе, а також рідних, близьких та загалом усіх оточуючих від поширення коронавірусу. 

- Такі заходи проводяться у на території міста і району  на виконання доручення ДСНС України від 27.03.20 з метою запобігання поширенню на території України коронавірусу, активізації інформаційно-розяснювальної роботи серед населення щодо необхідності дотримання режиму карантину і протиепідемічних заходів, - розповів інспектор Хмільницького районного сектору обласних рятувальників Дмитро Іщук.

Жителів міста озвучувалось таке повідомлення: 

"Шановні громадяни! Служба порятунку звертається до вас із проханням дотримуватись заходів безпеки та режиму карантину через небезпеку поширення коронавірусу. Просимо вас не виходити на вулицю без нагальної потреби. Не відвідувати місця скупчення людей, виходячи з дому під час перебування на вулиці, одягати захисні маски, рукавички, використовувати засоби дезінфекції, зберігати дистанцію між людьми не менше ніж 2 метри та дотримуватись заходів особистої гігієни. Це значно зменшить ризик зараження вірусом. Подбайте про близьких та рідних людей літнього віку, забезпечивши їх усім необхідним, аби їм не довелось виходити  на вулицю. Дисципліна та виконання усіх особистих та загальних заходів безпеки є протидією зараженню та поширенню коронавірусної інфекції! Пам'ятайте - відповідальність рятує життя!".


 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГІНЕКОЛОГИ КОНСУЛЬТУЮТЬ ОНЛАЙН У ХМІЛЬНИКУ НА ВІННИЧЧИНІ

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯК ПОТРАПИЛО У ХМІЛЬНИК І КУДИ ЗНИКЛО РОСІЙСЬКЕ РАДІО?

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини