Розвиток санаторію «Поділля» і міста Хмільника – головні пріоритети діяльності керівництва оздоровниці

Розвиток санаторію «Поділля» і міста Хмільника –  головні пріоритети діяльності керівництва оздоровниці

Перлиною курорта міста Хмільника і України називають санаторій «Поділля». Цей заклад відомий в Україні і за її межами ефективними методами лікування за допомогою мінеральних радонових вод та висококваліфікованого медичного персоналу.

Очільники санаторію "Поділля" Оксана Романюк та Олександр Реп'ях активно працюють над розвитком оздоровниці, докладають усіх зусиль, щоб навіть у такий складний час  карантинних обмежень та поширення COVID-19, люди могли відновлювати здоров’я та покращувати свій імунітет. В ексклюзивному інтерв’ю нашому виданню вони розповіли про те, як змінюється і покращується заклад та яким чином вони можуть сприяти покращенню розвитку міста.

Після тривалої карантинної паузи санаторій «Поділля» запрацював одним з перших оздоровниць у місті. З дотриманням усіх санітарних норм: маскового режиму, застосування антисептиків, які є в доступі у всіх необхідних місцях для персоналу закладу та для відвідувачів, дезінфікуюча пропускна рамка на вході, яка забезпечує захист до 12 годин. Відпочиваючі проходять обов’язкові заміри температури, у разі необхідності, проводяться аналізи на виявлення COVID-19.

Попри карантинні обмеження, призупинення деяких маршрутів залізничного та автодорожнього транспорту, люди, які мають захворювання опорно-рухового апарату, шкіри, суглобів, судин, бронхо-легеневої системи приїздять до оздоровниці, бо саме тут для них забезпечується найефективніше лікування. П’ять, сім, десять років поспіль в «Поділля» повертаються люди з різних міст і країн, оздоровлюються в закладі і щоразу дивуються, як він змінюється, як покращуються умови проживання та лікування, як тепло і доброзичливо до них ставиться весь медичний персонал… Виліковують навіть складні захворювання, що повертає їм радість повноцінного життя.

- Що змінилось в санаторії за останні декілька років, зокрема?

- Перше, це те, що наші працівники почали своєчасно отримувати заробітну плату. Було відремонтовано корпус, який горів. Щороку ми проводимо ремонтні роботи у корпусах. На сьогодні відновлено лікувальні та спальні корпуси, зроблено сучасний ремонт у номерах. Відкрито оновлений SPA-комплекс, також після ремонту. Він включає в себе басейн, сауну хамам, кімнату відпочинку. Та найголовніше для санаторію і для людей, які в нас проходять лікування, те, що ми покращили діагностично-лікувальну базу. Медичний персонал працює з новітнім обладнанням, вдосконалює методики лікування відповідно до сучасних норм і стандартів. Це значно підвищує ефективність лікування  та оздоровлення людей, які до нас звертаються.

- Останнім часом у місті почали поширюватися чутки, що, начебто, санаторій продається. Це правда?

- Звісно ж, ні. Санаторій не продається і не буде продаватися. Наші батьки не виїхали за кордон, вони проживають тут, у Хмільнику, вони люблять свою країну і не збираються її покидати. Ті,  хто розпускає плітки про санаторій, про керівництво, хочуть тільки нашкодити. Вже неодноразово всі плітки не підтверджувались. Вони люблять свою країну і місто не збираються покидати. Ми  докладаємо усіх зусиль для того, щоб розвивався санаторій і розвивалось місто, адже люди, які в нас оздоровлюються повинні отримувати лише найкращі враження від санаторія і міста, - говорить Оксана Романюк. - Якби Анатолій Григорович не почав працювати над відновленням санаторію у найскрутніший момент, хтозна, у якому стані він був би зараз і чи існував би взагалі у місті один з кращих курортних закладів… Мені з братом дуже добре працювати в тандемі, у нього великий досвід у підприємницькій та управлінській діяльності, а це неабияк допомагає в роботі, - говорить Оксана Анатоліївна.  Діяльність санаторію проводиться з чітким дотриманням законодавства. Ми жодного разу за будь-якої ситуації не дозволяли собі робити якісь неправомірні дії. Ми виважено й відповідально ставимось до всіх: як до партнерів, так і до працівників закладу.

- Це у вас чудово виходить, адже заклад працює та розвивається. Як Вам це вдається?

- Вдається все завдяки досвіду роботи з людьми, а також досвіду роботи у сфері управління. Я маю вищу освіту і досвід роботи в управлінні різних рівнів,  Оксана Анатолівна має три вищих освіти: економічну, юридичну і управління, - зазначив Олександр Анатолійович. - Вона закінчила Національну академію державного управління при Президентові України. Також має величезний досвід роботи на державній службі. Зокрема, при Київській ОДА вона очолювала штат із чотирьох областей з організації «Євро-2012». А це був потужний проєкт, всі пам’ятають якого рівня і масштабів.

Тому  наші сили і знання направлені на те, щоб було комфортно персоналу  працювати в санаторії, людям відпочивати у закладі, і місту мати оздоровницю, якою можна пишатися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПРЕС-ТУР: "МОЯ ВІННИЧЧИНА" НА ХМІЛЬНИЧЧИНІ. У „ПОДІЛЛІ” ОЗДОРОВЛЮЮТЬ ЛЮДЕЙ І ЛІКУЮТЬ ДЕРЕВА

%d1%80%d0%b5%d0%bf%d1%8f%d1%85%d1%81%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%be%d1%80
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини