«Рух до милосердя»

«Рух до милосердя»

  Нещодавно за ініціативи небайдужих людей в районі відбулася благодійна  акція «Рух до милосердя». Саме Хмільницька районна Асоціація органів місцевого самоврядування за підтримки  депутатського корпусу Хмільницької районної ради стала її ініціатором.

  Мета акції - придбання протипролежневих компресорних  матраців для людей, які проживають в  Уланівському стаціонарному відділенні для постійного проживання, тобто в Будинку престарілих. Тому, аби привернути увагу навколишніх до проблем зі здоров’ям, що виникає при малорухомому способі життя, відбувся велопробіг за маршрутом Хмільник-с.Ш.Гребля-заказник "Сандрацький" і м.Хмільник. По завершенні благодійної акції за кошти, що  зібрали  під час її проведення,  було придбано три матраци.  
  І вже  минулої п’ятниці голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич, перший заступник голови Хмільницької райдержадміністрації Павло Горбатюк, голова Хмільницької районної Асоціації органів місцевого самоврядування Юрій Шевченко, завідувач відділу ресурсного центру розвитку територіальних громад Хмільницької районної ради  Тетяна Войціцька і  директор територіального центру соціального обслуговування Хмільницького району Вінницької області  Наталя Міськова завітали до стареньких у Будинок престарілих, аби подарувати матраци людям, які їх потребують.  В Уланівському Будинку престарілих перебуває нині 23 людини похилого віку з різними хворобами, серед яких є повністю й лежачі.  Саме це призводить до проблем зі здоров’ям. Тож такі матраци безумовно покращать їхнє перебування. 


 

 dsc0711 dsc0721
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини