Село, моє рідне село

Село, моє рідне село

  Щастя, хороших пісень і рясного врожаю, побільше  діточок у кожну домівку  - такі побажання лунали 17 листопада у сільському клубі села Кустівець для місцевих жителів, які того дня відсвяткували 600-річчя з дня народження села. 

  Як годиться, на святі були присутні гості та щасливі  кустівчани. Численні вітання, віншування на добро, мир та злагоду линули від усіх поважних гостей. А ще поважним гостям дарували  смачнючі короваї, випечені з нового врожаю. 
  До кустівчан на свято завітали перший заступник голови райдержадміністрації Павло Горбатюк і заступник керівника виконавчого апарату районної ради Валерій Нечипорук. Вони привітали селян зі святом і побажали міцного здоров’я й успіхів, добра і миру, а селу – подальшого розвитку.  Оскільки День села відзначали напередодні головного свята усіх аграріїв, тваринників та усіх хліборобів, адже праця в землі є невід’ємною частинкою сільського добробуту й достатку, представники влади привітали усіх присутніх і зі святом Дня працівників сільського господарства. Віншуючи якнайбільше усього найкращого жителям села, перший заступник голови райдержадміністрації Павло Горбатюк і заступник керівника виконавчого апарату районної ради Валерій Нечипорук вручили почесну грамоту Хмільницької районної державної адміністрації та районної ради Кустівецькому сільському голові Петру Гладкому, за вагомий особистий внесок у розбудову та процвітання рідного села, високий професіоналізм, активну громадянську позицію та з нагоди Дня села. Почесними грамотами за плідну працю на користь села, активну життєву позицію і громадську діяльність представники влади району нагородили кустівчан Тетяну Дзвінківську, Олену Перець, Василя Засаднюка і  Ганну Козлюк. А сільській громаді подарували ікону.
  Виступи запрошених гармонійно доповнювались пісенними композиціями сільських улюблениць та улюбленців, аматорів самодіяльної сцени.
 

 dsc0153 dsc0135 dsc0131
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини