Семирічний Тимофій мріє, щоб мама ходила

Семирічний Тимофій  мріє, щоб мама ходила

  Він міцно обіймає матусю, співчуває її болю і вірить, що незабаром зможе безтурботно гуляти з нею, тримаючись за руки…
  А поки тендітна і водночас мужня 34-річна Наталія Клокова бореться за життя заради найдорожчого скарбу - синочка. Бо пообіцяла йому, що не здасться. 

 

   Наталія важко хворіє з 2009 року. Три виразки, які довелось оперувати та швидко прогресуючий ревматоїдний поліартрит практично прикували молоду красиву жінку до ліжка.
   - Першу операцію на шлунку я перенесла, будучи вагітною, - пригадує Наталя Клокова. – Після пологів "полетіли" кульшові суглоби. Хвороба прогресує, зараз необхідна заміна і кульшових, і колінних суглобів для того, щоб я могла ходити. 
  Сім’я Наталії, - це її син-другокласник і матуся. Від чоловіка жінка пішла, бо той зловживав алкоголем та підіймав на неї руку. Тож у лікуванні та вихованні сина їй допомагає лише мама. Заради цього вона звільнилась з роботи і зараз сім’я виживає за підтримки небайдужих людей, що допомагають добрим словом, молитвою та коштами на складні операції. 
  Нещодавно Наталя перенесла чергову операцію на шлунку, і вже через місяць після контрольного обстеження планує потрапити на операцію зі зміни суглобів. 
  - Ціна одного кульшового суглоба близько ста тисяч гривень, - каже жінка. – Змінювати потрібно два. А потім два колінних, вартість яких я поки що не знаю. 
Самостійно зібрати кошти на дороговартісні операції у Наталії можливості немає. Тому навіть перебуваючи у важкому стані, ця мужня  жінка всіма силами намагається з миру по нитці зібрати кошти  на лікування. Вона передає свій стан на фото й відео у соціальних мережах, розміщує довідки лікарів, як підтвердження достовірності діагнозів й звертається до друзів, а також знайомих і незнайомих людей з проханням про допомогу.
  - Друзі мої рідненькі. Мені дуже важко але я пообіцяла синочку, що не здамся і буду боротися до кінця. Через місяць реабілітації вдома потрібно їхати на контрольне обстеження. Якщо, дасть Бог буде усе добре, я зможу зробити наступний крок: готуватись до операції заміни кульшових та колінних суглобів, про що так мрію я та мій коханий синочок. Друзі мої, я дуже хочу здійснити цю мрію. Я дуже хочу ходити своїми ніжками. Я дуже хочу жити, заради сина. Дякую усім за підтримку, допомогу, молитви, дякую, що не покидаєте мене одну із моєю важкою хворобою. Благаю та прошу усіх небайдужих добрих людей:  допоможіть мені хто чим може. Для мене важлива кожна копієчка. Не залишайте мене наодинці, допоможіть подолати цей важкий шлях. Я ще дуже потрібна своєму синочку. 

   Мій номер телефону: +38 068 213 50 35. Карта «Приват банк» 4149 4991 1250 0853.

Юлія Шандра,
"Життєві обрії"
 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини