«Шарм» додає особливого шарму

«Шарм»  додає особливого шарму

  Кожен з нас в будь-яку пору року бажає бути неповторним.  Хтось робить нову зачіску, хтось оновлює стрижку, хтось надає виразності брівкам, а хтось не уявляє своїх пальчиків без гарного манікюру. Справжню  чарівність, неповторність та особливий шарм  жителям нашого містечка та його гостям створюють працівники салону-перукарні «Шарм». Саме вони творять такі дива, після яких клієнти залишаються неймовірно красивими та щасливими. 
  За сім років салон напрацював собі імідж та цінний досвід. Наталія Денисюк - перукар-універсал з багаторічним стажем. Саме вона й створила такий затишний куточок краси, згуртувавши навколо себе невтомних професіоналів із золотими руками, а це Ірина Харитончук, Ірина Насупрунова, Вікторія  Вереківська та Соломія Ляшенко. Дівчатка зранку до вечора творять дива зі своїми відвідувачами, тому мають їх вдосталь. «Шарм» відвідують не лише постійні клієнти, більше того, в салон приходять сім’ями, аби уважні та привітні професіонали своєї справи кожному додали особливого шарму. 
  - Наймолодшим клієнтом у нас був однорічний малюк, якого тато привів на першу в житті стрижку, - розповідає Наталія Денисюк. – Хлопчику у нас сподобалось, тож Андрійко став постійним клієнтом.  Багато маленьких модників до нас приходять вже навіть самі. Йдучи зі школи, заходять в перукарню, аби створити неповторний імідж – креативну зачіску. 
  Ірина Насупрунова та Наталія Денисюк  - це чарівниці з ножицями в руках.  Жіночі майстрині-перукарі щораз змінюють своїх клієнток за допомогою модних стрижок. Ці дівчата вміють підібрати зачіску, вселити впевненість і додати чарівності. Завдяки їхній роботі клієнтки привертають до себе увагу та виходять з салону надзвичайними красунечками. 
  Про чоловічу зовнішність піклується неперевершена чоловіча майстриня-перукар – Ірина Харитончук.  Чоловіки, юнаки та хлопчики впевнено довіряють їй своє волосся, адже вкотре переконались, що стрижка в них буде вдалою, майстерно виконаною та наймоднішою. Тож сильна половина людства після візиту «Шарму» почувається впевнено, стильно та неповторно.
  А ще ж є любителі борід!  Тут досвідчені фахівці за лічені хвилини за допомогою ножиць і леза перетворюють будь-якого чоловіка на голлівудського красеня. 
 Володарками красивих та доглянутих брів робить Вікторія Вереківська – кваліфікований майстер з величезним досвідом в послузі з татуажу. Тож безумовно, жінкам Вікторія своєю старанністю та професійністю створює відмінний настрій. 
 А як щодо невід'ємної частини гармонійного образу будь-якої сучасної жінки? Саме Соломія Ляшко і працює над цим. Фантазія професійної манікюрниці втілює мрію кожної клієнтки в реальність. Та не лише жінки є відвідувачками Соломії!  Сьогодні чоловіки також почали стежити за станом власних нігтів. Тож не нехтуючи власним зовнішнім виглядом, регулярно приходять на процедуру в салон.
  Люблять дівчата свою роботу, постійно вдосконалюються та розвиваються. Свідченням цьому - чимала кількість сертифікатів, дипломів та подяк, які прикрашають стіни затишного салону.
  - Ми обрали собі таку професію, бо любимо створювати красу, - стверджують в один голос працівники салону-перукарні «Шарм». -  В ній є постійна творчість  та новаторство. Завдяки улюбленій роботі ми вдосконалюємо не лише перукарські прийоми, а й розвиваємо художній малюнок, отримуємо багато знань, пізнаємо усі тонкощі  обраної професії. Любимо створювати щось гарне та малювати щасливі посмішки на обличчях клієнтів.

Наталія Черненька. 
Фото Богдана Москалюка.
 

 dsc0540 dsc0533 dsc0514 dsc0509 dsc0503 dsc0494
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини