Щоб виглядати розкішно, не потрібні мільйони, або Все, що треба знати про вінтажний стиль

Щоб виглядати розкішно,  не потрібні мільйони, або Все, що треба знати про вінтажний стиль

Голівудські хвилі, легкий макіяж, спідниця нижче коліна, блузка і сумка в стилі 50-х - один із найкомфортніших образів 23-річної Наталії Степанець.

В одязі вінтажного стилю молода бізнес-леді  почувається впевнено та виглядає жіночно. У цьому їй допомагає відмінний смак, а для створення кожного чергового прекрасного образу в хід ідуть мамині та бабусині речі, що залежались у шафі. Їх дівчина реставрує, додаючи новизни. Тому кожна комбінація одягу та аксесуарів особлива і довершена.
Для Наталії вінтажний стиль одягу  – це одне із захоплень, що не просто привертає увагу перехожих, а й дарує їй нові  емоції, знайомства та спілкування з прихильниками вінтажного стилю з різних куточків України і навіть світу.
Минулого місяця дівчина брала участь у челленджі «Vintage Summer Challange 2019», а також відвідувала вінтажний пікнік у Вінниці.
- Вінтажем я цікавлюсь давно, - розповіла Наталія Степанець. – Ще змалечку захоплювалась музикою та фільмами 50-х і 60-х років. Але одяг не носила, соромилась. Перша сукня за віком  старша, ніж мої батьки, з’явилась у мене вже після завершення школи, коли я проживала в Америці й працювала у кав’ярні ретро-стилю "Purple Pie Place».  В перекладі на українську це означає  «Заклад пурпурових пирогів».   Це дуже яскраве місце, серед відвідувачів якого були дівчата у вінтажних сукнях та спідничках.  Я захоплювалась ними, а сама не могла носити такий одяг, бо мала бути суворо в  уніформі. 
З часом вінтажний стиль витіснив із гардеробу спортивний одяг, джинси та нові сучасні речі Наталії. Вона взагалі перестала їх носити та купувати. 
-  Саме вінтажний одяг ідеально лягає на мою фігуру форми «пісочний годинник», - акцентує Наталія Степанець. – Він стриманий, але водночас залишає місце для жіночності, загадковості й додає шарму. Мене підтримує чоловік, йому подобається мій стиль і я відчуваю увагу перехожих на вулиці та цікавість до чергового мого образу.  Я не купую сучасний одяг, який продають на ринках. Більша частина речей в моєму гардеробі - це одяг із магазинів секонд-хенд. Він екологічний та якісний, брендовий і коштує копійки. У моєму гардеробі є бабусині сукні, котрі я знайшла на горищі і перешила ближче до сучасного стилю, але в них залишився «дух вінтажу», бабусина сумочка Джанні Версаче, подарована їй ще замолоду, реставрована мною, мамин піджак,  який вона отримала від своєї подруги, а та колись  отримала від своєї подруги, оперні рукавички, пошиті ще до 1956 року та три пари вінтажного взуття. Всі ці речі в ідеальному стані. 
Джинси в мене є, але я їх одягала влітку минулого року, коли їздила в подорож. Проте мені комфортніше носити шортики під спідницю, в яких можна їздити на велосипеді, виходити на спортивний майданчик…  В спідницях і сукнях взимку є велика перевага, якщо вони пишні,  в них багато тканини. Це ніби загортаєшся у велику ковдру, яку носиш всюди з собою і вона тебе гріє. 
Мода змінюється, але в результаті ходить по колу,  а стиль п’ятдесятих років був, є і буде, - переконана Наталія Степанець. - Він законсервувався у тому часі, у золотій ері Голівуду. Сучасний одяг створюється за викройками моделей 40-50-х років. Він дещо видозмінений, але в основі саме ті, класичні елементи. Дизайнери надихаються попередніми стилями.
Цінуючи природність, натуральність і довершеність, Наталія дотримується правила французьких красунь: 80% доглядової косметики і 20% - декоративної. Щоб підкреслювати кращі риси, а не замальовувати недоліки. Її макіяж – стрілочки та червона помада підкреслюють виразні очі й гарну посмішку. І цього дівчині достатньо для того, щоб виглядати розкішно.  
 

200bd1fb18061d619e768ed91a6a0e74bee0889d68880596 2425935864398368 5251576883572637696 nA must stop while in
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини