"Швидка копійка"

"Швидка копійка"

  Отримуйте субсидію через систему грошових переказів "Швидка копійка" у будь-якому відділенні Ощадбанку, пред'явивши паспорт та ідентифікаційний код.

 З 12 березня 2019 року Ощадбанк розпочав процес виплат субсидій у готівковій формі тим громадянам, які не є пенсіонерами і яким субсидію було призначено до 31 грудня 2018 року.

 Відтак, кожен може отримати субсидію через систему грошових переказів "Швидка копійка" у будь-якому відділенні Ощадбанку, пред'явивши паспорт та ідентифікаційний код.
 Водночас в Ощадбанку радять перед відвідуванням банку, для зручності громадян,  пройти реєстрацію на офіційному сайті https://www.oschadbank.ua або в контакт-центрі Ощадбанку за телефоном 0 800 210 800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по території України). Це дасть субсидіанту змогу самостійно обрати найближче відділення, зручний час та дату для отримання субсидії без черг.
 Також повідомляємо, що  у квітні субсидіанти аналогічним чином отримають кошти за березень, а у травні - за квітень.
 Звертаємо увагу, що після отримання субсидії готівкою споживач має забезпечити оплату спожитих послуг, оскільки наявність простроченої заборгованості унеможливить подальше надання  державної підтримки.

Управління соціальної та молодіжної політики Хмільницької РДА.
 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини