Славного всім шляху на віки, шановні наші випускники!

Славного всім шляху на віки,  шановні наші випускники!

  Нещодавно в усіх навчальних закладах нашого міста відбулися урочистості з нагоди проведення учнів у доросле самостійне життя. 

  Це хвилюючий день, яскравий та сповнений емоцій не лише для учнів, а й їхніх батьків та вчителів. Адже хтось отримав атестат зрілості та піде здобувати освіту далі, а хтось, отримавши необхідні знання та ще й практику, піде на свій, як-то кажуть, хліб.
  Зранку на території аграрного центру своїх рідних та вчителів зустріли 115 усміхнених випускників ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно-технічної освіти». Зі святом їх привітав директор Анатолій Дем`янюк, побажавши гарної долі та плідних здобутків у житті, а батькам - терпіння і радості від їх успіхів  та звершень. Далі відбулося вручення атестатів і дипломів кваліфікованого працівника. Також, за традицією, батьки отримали від директора подяки за гарне виховання дітей, а вчителі - нагороди за підготовку учнів до районних, обласних та всеукраїнських олімпіад. Велику повагу серед учнів та педагогів мають ті, хто на спортивних змаганнях здобуває переможні місця та бере активну участь в житті навчального закладу. Цих учнів заслужено відзначили також.
  Традиційно до святкового дня випускники кухарі випікають смачний і запашний коровай. Спечений хліб символізує щастя і достаток, тож його, розрізавши, роздали всім з найтеплішими щирими побажаннями. Випускне свято неможливо уявити без  музики, тому батьки закружляли зі своїми дітьми у вальсі, а учні спільно з вчителями подарували присутнім запальний танок. Багато квітів, радісних посмішок, щирих привітань і побажань - все це створило позитивну атмосферу на території навчального закладу.
  Яким би приємним не було свято, але всьому властиво закінчуватися. Тож по завершенні випускники зі своїми вчителями пройшли «коридором» з різноманіття вишитих рушників. Це ще одна гарна традиція закладу, коли батьки піднімають вгору вишиті рушники, а під ними під гучні оплески проходять випускники. Юнаки та юнки, які отримали спеціальності кухаря, кондитера, слюсаря, лісника, манікюрника, водія, перукаря, тракторист-машиніста і лицювальника-плиточника, - запам`ятали цей день назавжди. Кожен випускник залишив у навчальному закладі частинку свого серця, адже тут впродовж кількох років спільно з друзями прожив яскраве, насичене життя. І вчителі пам'ятатимуть кожного свого учня, згадуватимуть  уроки, майстер-класи, практичні заняття.

Алла Корнієнко
 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини