Співали, танцювали - День двору відзначали

Співали, танцювали -  День двору відзначали

   Веселими піснями, танцями, різними вікторинами та конкурсами, вітаннями та щедрими подарунками жителі будинків на розі вулиць Літописна і Проспекту Свободи відзначали ювілейний день двору.

   Минулої неділі в дворі на розі вулиць Літописна і Проспекту Свободи уже вп’яте відбулося традиційне свято Дня Двору. Запальна музика, дитячий гамір та гостинні заклики дівчат-ведучих приєднатися до свята привертали увагу всіх перехожих.  Того дня там було дуже весело. Цього свята з нетерпінням чекають всі жителі прилеглих будинків, особливо діти, які починають готуватися до концерту заздалегідь. 
   У день великого православного свята Преображення Господнього у дворі зібралися діти зі своїми батьками, дідусями й бабусями. Одразу видно, що це свято для кожного жителя двору особливе: дівчатка в гарних сукнях, у хлопчиків – галантні краватки і вишиванки, та головне – це посмішки і гарний настрій кожного, що додає цьому заходу теплої та щирої атмосфери. 
   Свято розпочали маленькі танцівниці, після чого до слова запросили приватного підприємця, одного з засновників та попостійного спонсора цього заходу,  депутата  міської ради Юрія Шевченка. Він привітав присутніх з подвійним святом, побажав усім мирного неба та міцного здоров'я. 
  - Я завжди допомагав і допомагатиму й надалі вам творити добрі справи, - сказав Юрій Павлович. Повною несподіванкою став щедрий подарунок для жителів двору, який він вручив голові будинкового комітету. А це портативний проектор  та екран. 
  Привітав своїх сусідів  і організатор Дня двору, голова будинкового комітету Володимир Калугін. Він побажав усім святкового настрою та подякував мешканцям за те, що піклуються про свій двір, прагнуть, аби він розвивався, дбають про чистоту та затишок.  
Постійні ведучі та організатори свята Оксана Соловей і Ольга Сотник вручили Володимиру Володимировичу  Подяку за активну участь у житті двору та за виховання та підтримку молоді. 
   На святі був присутній також і редактор міськрайонної газети «Життєві обрії» Олександр Околодько. Привітавши присутніх зі святом, він побажав усім добра та миру, учням успіхів у навчанні, а дорослим жителям двору – вдалих проектів і реалізації задуманих планів. Він відзначив, що саме цей двір є найактивнішим у місті, а постійні заходи, які тут відбуваються, висвітлювались і будуть висвітлюватись на сторінках газети, бо: "ви є прикладом для інших".  А найактивнішим жителям двору Олександр Павлович подарував передплату на газету «Життєві обрії» на 2019 рік. 
   Після щирих вітальних слів розпочалося найголовніше дитяче свято. Діти демонстрували всі свої таланти: декламували вірші, співали, танцювали.  А за участь в різноманітних конкурсах дітки отримували приємні подаруночки.   
   Це гарне свято стало доброю традицією, адже воно показує згуртованість жителів двору, тут можна виявити нові таланти, завдяки таким заходам діти стають дружнішими і активнішими. Це свято поки що проводять лише в одному дворі нашого міста, але було б добре, якби цю традицію перейняли й інші активні громадяни, щоб і в них було святково та весело.

Алла Корнієнко. 

 

 dsc0246 dsc0259 dsc0187 dsc0173 dsc0153 dsc0136 dsc0113
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини