Стань володарем кубку

Стань володарем кубку

Положення про легкоатлетичну естафету на приз міськрайонної газети "Життєві обрії"

МЕТА ЕСТАФЕТИ

   Змагання з легкоатлетичної естафети присвячуються Дню пам'яті та примирення, 89-ій річниці з дня заснування міськра-йонної газети „Життєві обрії”, Дню журналіста та захисникам України, які боронять кордони нашої держави на Сході.
   Її мета – пропаганда фізичної культури і спорту серед на-селення міста і сіл району.

СКЛАД КОМАНД

   До участі в змаганнях з лег-коатлетичної естафети допускаються команди колективів фізкультури середніх загальноосвітніх шкіл та ліцеїв міста і району. Кожна команда складається з восьми осіб: п’яти юнаків і трьох дівчат. В склад команди можуть бути зараховані фізкультурники і спортсмени тільки тієї школи та ліцею, в яких вони навчаються. До змагань допускаються фізкультурники 2000 року народження і молодші. Будь-яке порушення цієї умови позбавляє команду прав участі в естафеті.

КЕРІВНИЦТВО ЗМАГАННЯМ

  Організовують змагання з легкоатлетичної естафети редакція міськрайонної газети „Життєві обрії”, міський і районний спортивні комітети. Керівництво змаганням здійснює суддівська колегія, за-тверджена міським та районним спорткомітетами. Дане положення є офіційним викликом на змагання.

ПРОГРАМА ЗМАГАНЬ

  Естафета відбудеться у вісім етапів, по 250 метрів кожний. Збір команд 10 травня 2018 року біля районного Будинку культури о 10-ій годині.
  Шикування о 10-ій годині 30 хвилин.
  Перший етап - дівчата, другий - юнаки, третій - юнаки, четвертий - дівчата, п'ятий - юнаки, шостий - дівчата, сьомий - юнаки, восьмий - юнаки.

ПЕРЕМОЖЦІ І НАГОРОДЖЕННЯ

  Команда, яка виборола перше місце, нагороджується перехідним кубком міськрайонної газети „Життєві обрії”, дипломом першого ступеня та грошовою премією в сумі 700 гривень. Команди, що займуть друге і третє місця, нагороджуються відповідно дипломами другого і третього ступенів та преміями в сумі 500 і 300 гривень.

ПОРЯДОК І СТРОК ПОДАЧІ ЗАЯВОК

   Заявки на участь в естафеті подаються суддівській колегії в день змагання до 10 год. 30 хв. Заявки повинні бути завірені печаткою і підписом керівника школи.
   Навпроти прізвища кожного учасника команди повинен бути висновок лікаря про допущення його до змагань.

Редакція
міськрайонної газети
„Життєві обрії”.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини