Сучасний реанімобіль отримала Хмільницька лікарня на Вінниччині (відео)

 Сучасний реанімобіль отримала  Хмільницька лікарня на Вінниччині (відео)

   Сучасний реанімобіль Volkswagen Transporter  з’явився в Хмільницькій районній лікарні. Його появою головний лікар Василь Залецький завдячує депутату Хмільницької міської ради Юрію Павловичу Шевченку, адже саме він допоміг налагодити співпрацю з благодійним  фондом «Pan Family Fund», завдяки якому хмільничани отримали цей сучасний медичний транспорт.

   Сучасний дизайн автомобіля одразу привертає увагу, але найголовніше, що у ньому є  спеціально обладнаний пандус з кріслом для осіб з інвалідністю або хворих, які не можуть самостійно пересуватися, а також мобільні ноші для важкохворих.  На думку Василя Залецького, цей багатофункціональний реанімобіль полегшить роботу медичного персоналу і дозволить врятувати багато життів. Завдяки йому медична допомога стане оперативнішою та якіснішою. Крім того, поява цього автомобіля наближає вітчизняну медицину до європейських стандартів.

   Останнім часом Хмільницька ЦРЛ інтенсивно розвивається. Тут нещодавно відкрито сучасне відділення екстреної невідкладної медичної допомоги. Зараз в лікарні проводиться капітальний ремонт реанімаційного відділення. Усі роботи проводяться за європейськими стандартами, з врахуванням вимог медичної реформи. По завершенню це буде сучасне відділення з надання інтенсивної медичної допомоги з застосуванням новітнього медичного обладнання.

   Нещодавно Хмільницьку ЦРЛ було внесено до складу опорних лікарень, на Вінниччині їх лише десять.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЛІКАРНЯ У ХМІЛЬНИКУ БУДЕ ОПОРНОЮ. УРЯД ЗАТВЕРДИВ ПЕРЕЛІК ОПОРНИХ ЛІКАРЕНЬ, НА ВІННИЧЧИНІ ЇХ ДЕСЯТЬ

ПЕРША В ОБЛАСТІ СЕРЕД РАЙОННИХ ЛІКАРЕНЬ

 

L18a6098 dsc0025 dsc0015 dsc0012 dsc0005 dsc0003 dsc0001
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини