Святкові баночки на Водохреща виготовляє хмільничанка

Святкові баночки на Водохреща виготовляє хмільничанка

Всі звикли прикрашати свою домівку до новорічно-різдвяних свят. Декоративні композиції, різдвяні вогники, навіть страви для святкового столу прикрашаємо різноманітним декором, щоб атмосфера в будинку була максимально теплою і затишною.  

Тому, щоб атмосфера свята залишалася на довше, креативні люди почали прикрашати баночки для освячення води на свято Водохреща. Різдвяним декором та різноманітними бусинками прикрашає баночки різного об’єму хмільничанка Надія Радовська. 
Надія Миколаївна більше тридцяти років пропрацювала масажисткою в клінічному санаторії «Хмільник». Робота важка і виснажлива, тому донечки вмовили матусю вийти на пенсію раніше. Спочатку жінка більше часу приділяла дому, дітям, їздила на дачу, а коли діти виросли – з’явився час і на те, що завжди вабило: на творчість.
-  Хист до творчості у мами був завжди, - розповіла донька пані Надії Оксана.  – В неї виходили гарні вироби в школу та малюнки. З народженням першої внучки мама взялась в'язати пінетки, шапочки, кофточки. Такого одягу в магазині не придбати. Ексклюзив.
З часом другим хобі стала кулінарія. Інтернет рясніє різноманітними рецептами, тому вигадувати нічого не потрібно. Береш і готуєш. На сімейні свята обов'язково має бути хоча б одна кулінарна новинка в маминому виконанні.
Оксана Радовська розповіла, що справжній прорив у творчості в матері прийшов із ремонтом квартири. Надія Миколаївна зробила штори-нитки з прозорими намистинками та задекорувала ламбрекен. Далі елементи декору посипались один за одним: серветниця, підставка під телефон, рамки для фото, маленькі фіалочки в горщиках, новорічні віночки... Та все це було собі або на подарунок. Рідні жінки заохочували її перетворити хобі у заробіток. Баночки на Водохреща - це перший виріб на продаж. 
-    Я просто дивилась відео на YouTube та почала відтворювати вироби. Сподобалось працювати з мішковиною та ниткою-шпагатом. Ідею баночок на Водохреща теж побачила в інтернеті. Дещо скопіювала, а дещо придумала сама, - поділилася майстриня Надія Радовська.
Гарні баночки прикрашені мішковиною, та ще й з ручками, щоб зручно було нести свячену водичку додому. Вони привертають увагу і піднімають настрій. А для бажаючих придбати святкові баночки жінка поділилася своїм номером телефону: 097 8779133.


Алла Корнієнко.

Imgonline com ua resize uuw01jxybgh6p %281%2982836920 2552160051693671 1773879711529697280 n
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини