Свято людей, яким близька ідея громадянського суспільства

Свято людей, яким близька ідея громадянського суспільства

  Нещодавно в малому залі районного Будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування. В залі зібралися депутати районної ради, працівники сільських рад, Хмільницької райдержадміністрації та районної ради. 
  Вітаючи присутніх зі святом, голова райдержадміністрації Євгеній Буткевич та голова районної ради Зоя Бонсевич зазначили, що День місцевого самоврядування – це свято всіх громадян, яким близька ідея громадянського суспільства, і що з кожним роком місцеве самоврядування стає дедалі дієвішим та впливовішим органом влади в нашій державі. Враховуючи теперішні реалії, маємо усвідомлювати, що нам ніхто не побудує державу та не забезпечить заможне життя, доки кожен  з нас не зрозуміє своєї історичної місії. Вони побажали усім присутнім  здоров’я, успіхів, подальших досягнень та миру. А також подякували за плідну та відповідальну працю депутатському корпусу сільських рад, депутатам усіх рівнів, членам виконавчих апаратів та сільським головам. Слова особливої подяки вони адресували ветеранам місцевого самоврядування, які витратили багато років життя, працюючи на благо району й держави. 
  Кращим працівникам та ветеранам місцевого самоврядування  Євгеній Буткевич та Зоя Бонсевич вручили грамоти, подяки та цінні подарунки. 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини