Свято весни, жіночності й краси

Свято весни, жіночності й краси

   Свято восьмого березня уже втратило первісне політичне забарвлення і перетворилося в квітковий день вшанування представниць прекрасної статі. В цей день чоловіки вітають усіх жінок зі святом жіночності, краси та приходу справжньої весни. Цього дня жінки розквітають від гарних слів та уваги, а в чоловіків з’являється гарний настрій від подарованих ними приємностей. Напередодні свята краси хмільничанок привітали й наші чоловіки, подарувавши їм не лише квіти. Чудові незабутні емоції вони отримали від урочистого концерту, який відбувся в районному Будинку культури. 
  Гарними та щирими словами представниць прекрасної статі з прийдешнім святом привітали перший заступник голови райдержадміністрації Павло Горбатюк і заступник голови районної ради Анатолій Войцещук. Жінкам, які оберігають своєю турботою домівки, зберігають сімейний затишок та підтримують своїх других половинок, батьків і братів, працюють на благо держави і захищають Батьківщину, - представники районної влади побажали  щастя, щирості, взаємності, тепла, любові, розуміння, підтримки, міцного здоров'я, звершень і радості, посмішок і гарного настрою. Після щирих привітальних слів на сцену винесли квіти від влади.  
  А далі розпочалася найцікавіша частина святкування. Концертна програма була досить насиченою та яскравою. Маленькі джентльмени й козаки привітали того дня чарівних жінок та дівчат з прийдешнім святом, піснями й танцями дивували усіх жінок напередодні восьмого березня.

Фото М. Загороднього. 
 

Img 4890Img 4872Img 4866Img 4848
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини