Святий Миколай завітав у багатодітну родину

Святий Миколай завітав  у багатодітну родину

   У день Святого Миколая  голова Хмільницької районної державної адміністрації Євгеній Буткевич завітав у дитячий будинок сімейного типу родини Світлани та  Сергія Єфімових. В цій родині виховується  8 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.
   Вітаючи родину з новорічними та різдвяними святами Євгеній Віталійович подарував дітям солодощі та побажав усім міцного здоров’я, миру та добра.

  Маму, виховательку родини Світлану Володимирівну нагороджено Почесною відзнакою  «За сумлінне батьківство»  Міністерством України у справах сім’ї, молоді та спорту та Орденом княгині Ольги ІІІ ступеня відповідно до Указу Президента України.  
Дитячий будинок сімейного типу на базі родини Єфімових, жителів села Педоси було створено в жовтні 2006 року. Ця родина є першою в Хмільницькому районі, яка заснувала дитячий будинок сімейного типу, підтримала політику держави щодо сімейних форм виховання для дітей, які втратили сім’ю.
   В зв’язку з повноліттям у 2015 році із складу дитячого будинку сімейного типу вийшли троє дітей. В січні  2017  ДБСТ поповнено ще 2  дітьми, позбавленими батьківського піклування: братиками. В серпні 2018 року сім’я поповнилася ще одною дівчинкою,  дитиною -сиротою.

  За роки функціонування дитячого будинку знайшли нову сім’ю 13 дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування. До кожної  дитини батьки-вихователі знайшли індивідуальний підхід, розуміючи, що кожна дитина - особистість, окрема драматична історія.
   Окрім того, сім’я має двох власних дітей і  трьох онуків. 
  Родина Єфімових є творчою, діти малюють, танцюють, займаються ліпленням, бісероплетінням, витинанням, орігамі.  Семеро вихованців відвідували школу мистецтв, саме тому усі родинні та традиційні свята проходять весело та цікаво. Діти грають на скрипці, бандурі, фортепіано, сопілці, акордеоні, баяні та майстерно виконують пісні. Родзинкою родини є театралізовані свята. Щасливі хвилини сімейного життя залишаються не лише в пам’яті родини, а й відображаються на сторінках сімейного фотоальбому. Діти беруть активну участь у громадському житті школи, відвідують різноманітні гуртки та секції.  Разом з тим сім’я обробляє присадибну ділянку, доглядає чудовий квітник. 
   Девізом  родини є крокування по життю з Вірою, Надією, Любов’ю і Мудрістю!

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини