Своє життя державі присвятили

Своє життя державі присвятили

  Професійна  діяльність  кожної  людини  є  надзвичайно  важливою  для  держави. Державна служба –  це робота не на державу, а на народ. Саме тому державний службовець складає присягу на вірність служіння народові України. 23 червня День державної служби відзначається на загальнодержавному рівні і кожен держслужбовець приймає щирі вітання.

  Цінують служителів народу України і в Хмільницькому краї. Тож з нагоди їхнього свята у залі засідань Хмільницької райдержадміністрації  відбулися урочистості та святковий концерт. Саме там зібралися люди, які присвятили своє життя служінню України, які щодня своїм професіоналізмом привносять позитивні зміни у своєму краї та державі. 
  Того дня з професійним святом працівників державних служб району щиро привітали голова Хмільницької райдержадміністрації Євгеній Буткевич та заступник голови Хмільницької районної ради Анатолій Войцещук.
  Вітаючи присутніх, Євгеній Віталійович наголосив на тому, що пишається держслужбовцями нашого району, адже вони одні з найкращих в області, в державі, які сумлінно виконують свої посадові обов’язки та гідно несуть звання "державний службовець". Всім подякував за старанну роботу та побажав здоров’я, достатку, гарного настрою та мирного неба над головою. 
  З теплими словами привітань до присутніх звернувся і Анатолій Войцещук та від імені працівників органів місцевого самоврядування, депутатів побажав, аби кожен робочий день проходив  в такій чудовій атмосфері, яка панувала того дня в залі, адже це спонукає до творчості та натхненної праці. Побажав держслужбовцям плідних та нових здобутків у виконанні професійного обов`язку  на благо України та її народу.  
  Далі за бездоганну та ефективну державну службу, високі досягнення у праці та з нагоди Дня державної служби України відбулося нагородження Почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради кращих працівників державної служби Хмільницького району. 
  Впродовж урочистостей музичні дарунки лунали для присутніх від народного аматорського вокального тріо «Лілея» Хмільницького районного Будинку культури і народного аматорського жіночого вокального ансамблю «Калинонька» Маркушівського сільського Будинку культури. Своє  музичне вітання подарувала держслужбовцям юна солістка Великомитницького сільського Будинку культури  Дана Омельчук та зачаровував своєю мелодійною грою на саксофоні Ярослав Цись.
 

 dsc1053 dsc1049 dsc1045 dsc1026 dsc0979
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини