Так буває, коли слова не розходяться з ділом

Так буває, коли слова  не розходяться з ділом

  Наявність сучасного діагностичного обладнання дозволить Хмільницькій районній лікарні зайняти лідируючі позиції з надання медичної допомоги  в області.
  Про те, що в Хмільницькій центральній районній лікарні буде сучасне відділення екстреної невідкладної допомоги вже повідомлялось на сторінках нашого видання. 
  Тоді, на виїзному засіданні госпітальної ради Північного госпітального округу, головний лікар Василь Залецький заявив, що це буде сучасне відділення з широким спектром екстренної невідкладної медичної допомоги. В ньому будуть розташовані чоловічі та жіночі оглядові кімнати, маніпуляційна, протишокова, травмпункт, мала операційна та інше. Також  планується розмістити в цьому відділенні кабінет комп’ютерної томографії.  
  З тих пір минуло трохи більше півроку, а заяви головного лікаря планомірно перетворюються на реальність.  У відділенні зроблено сучасний ремонт, а 6 червня відбулося відкриття кабінету комп'ютерної томографії.  Персонал відділення працює в сучасних комфортних умовах, а пацієнти на місці отримують якісну медичну  діагностику і одні, і інші задоволені. Ось так буває, коли слова не розходяться з ділом.

  - Хмільницька лікарня стала четвертою, де запрацював апапрат КТ, серед районних лікарень в області. І ми не збираємось на цьому зупипнятись. У мене дуже багато планів, щодо розвитку лікарні, розширення надання медичних послуг та створення максимально зручних умов для пацієнтів. 
Прагну зробити так, щоб люди отримували медичну допомогу в одному місці, тобто, щоб хворому, для того щоб лікар міг встановити діагноз, не доводилось їздити по всьому місту, а то й у Вінницю шукати КТ, МРТ та де здати аналізи. Все це повинно здійснюватись в лікарні. Це буде зручно, як для хворих, так і для лікарів і дасть можливість набагато швидше встановлювати діагноз, вступати в боротьбу з хворобою, а значить зберегти життя, - розповідає Василь Залецький.
  - За кілька місяців  в лікарні планується відкрити кабінет магнітно-резонансної терапії МРТ, - продовжує розповідь Василь Анатолійович. - Я буду робити все від мене залежне, аби це відбулось якомога швидше, адже це дуже необхідне для лікарні обладнання. Його використовують при інсультах та інших важкодіагностичних захворюваннях, при перших проявах яких  дорога кожна секунда, а для встановлення діагнозу потрібно пройти МРТ, тому цей апарат потрібен лікарні, як кисень. 
  Сподіваюсь, що все буде добре і мені з колективом вдасться здійснити задумане, а Хмільницька лікарня стане першою районною лікарнею в області, в якій працюватиме МРТ. 
  На жаль, сьогодні в українській медицині дуже багато проблем, на черзі реформування вторинної ланки. Маю велику надію на те, що ця реформа стане справжнім рушієм медицини вперед, а наявність сучасного діагностичного обладнання дозволить Хмільницькій районній лікарні зайняти лідируючі позиції з надання медичної допомоги в області. 
  Як лікар скажу: якою б хорошою не була медицина, бути  здоровим всеодно краще. Тому, бережіть своє здоров'я, бо воно безцінне.
  На завершення вітаю всіх медичних працівників району і міста з професійним святом - Днем медичного працівника.
  Бажаю вам, шановні колеги,  здоров'я, миру, злагоди, добра, достатку. Нехай ваші родини будуть міцними, а робота приносить лише задоволення. 
  З святом!

 dsc0726 dsc0720 dsc0718
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини