"ТІК" миттєво "запалив" Хмільник

"ТІК" миттєво "запалив" Хмільник

  Популярний український колектив «ТІК» – це завжди запал і веселощі.

  З цим і завітав український гурт нещодавно до нашого Хмільника, до речі, вже втретє.

  Отож, дочекавшись вечора, усі хмільничани та гості міста поспішали у парк ім. Т.Г.Шевченка, аби отримати порцію гарного настрою. Зібралась сила-силенна людей. Усі з нетерпінням очікували виступ наших хлопців-земляків та гаряче їх зустрічали. 
  Неперевершений Віктор Бронюк та його команда зривали гучні оплески всіма улюбленими композиціями. Ні встояти, ні всидіти  на місці під запальну музику «ТІКу»  було просто неможливо. Лише  чого варта була унікальна гра ногою на тромбоні нашого земляка з с.Терешполя Сергія Шамрая! А запальні ритми гітар, проникливий голос бек-вокалістки та просто фантастичні ритмічні рухи викликали захват у присутніх. Вражав кожного своїм дивовижним виступом у стилі робота незрівнянний Олександр Щур.  І, звичайно ж,  харизматичний, щирий та відкритий соліст гурту «ТІК» - наш земляк Віктор Бронюк не залишив байдужим нікого. Під час виступу він пригадував та розповідав про своє дитинство в с.Соколові, про те, як ходив до музичної школи та вчився грати на баяні. Дякував усім хмільничанам за те, що прийшли на їхній концерт, адже це так приємно виступати у рідному краї та відчувати шалену підтримку та надзвичайне тепло від своїх земляків. 
  Того вечора артисти подарували глядачам багато енергії та позитивних емоцій, виконуючи запальні й ліричні, добре усім відомі пісні: «Вчителька», «Білі троянди», «Свєта», «Робот», «Сірожине пірожине», «Олені», «Не цілуй», «Альона» та багато інших. 
Коли лунали ліричні ніжні композиції, присутнім жінкам пропонували запрошувати своїх чоловіків на «білий» танець. Присутні не стримували емоцій: танцювали, (особливо невтомні дітки та молодь біля сцени), підспівували відомим хітам та пісням, які справді стали народними, створювали «зоряне небо» мобільними телефонами. Все виглядало просто фантастично!
  Півтори години драйву, живого звуку, неймовірної атмосфери і шалених ритмів минули, наче мить…  Концерт завершувався, та публіка не відпускала енергійний гурт «ТІК» зі сцени, викликаючи на біс. Ніхто не поспішав розходитися, усім хотілося продовження виступу улюбленого гурту та ще і ще позитиву!
  Та все ж концерт закінчився, шанувальники робили фото на згадку та отримували автографи від неймовірно запальних наших хлопців та чарівної бек-вокалістки гурту «ТІК». Під враженнями, з відмінним настроєм та весело наспівуючи мотиви почутих пісень, задоволені хмільничани повертались додому. 

Наталія ЧЕРНЕНЬКА
 

20190718 21180620190718 21031420190718 204703
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини