У Хмільнику на Вінниччині призначено заступника голови РДА

У Хмільнику на Вінниччині призначено заступника голови РДА

У новопризначеного голови Хмільницької райдержадміністрації буде лише один заступник.  Це колишній Кривошиївський сільський голова Юрій Шевченко. 
Минулого тижня його кандидатуру погодив голова Вінницької ОДА Владислав Скальський, а сьогодні о 8.00 нового заступника офіційно представив голова Хмільницької РДА Максим Мазурик та повідомив, що до посадових обов'язків він приступає вже сьогодні. 
Для сільських голів та апарату райдержадміністрації, які зібрались у залі, Юрій Сергійович людина добре відома, тому  всі бурхливими оплесками привітали його на новій посаді. 
- Мені шкода, що органи місцевого самоврядування покинули дві прекрасні людини, - зазначила голова Хмільницької районної ради Зоя Бонсевич. - Але разом з тим, я пишаюсь, що Максим Васильович і Юрій Сергійович, які ще нещодавно були сільськими головами, нині обіймають такі посади в районній державній адміністрації. Це означає, що ми все робили правильно і сьогодні маємо такий гарний результат. 
До Юрія Шевченка Зоя Григорівна звернулась із щирими словами вітання та мудрим напутнім словом. 
Сам Юрій Шевченко подякував голові РДА за те, що взяв його до своєї команди та коротко зазначив, що спільно з Максимом Васильовичем вони мають багато амбітних планів, які почнуть втілювати в життя вже найближчим часом. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГОЛОВІ РДА У ХМІЛЬНИКУ МАКСИМУ МАЗУРИКУ ПОГОДИЛИ ЗАСТУПНИКА

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ОБІЦЯТИ НЕ ПЛУГА ПЕРТИ", АБО 90 ВІДСОТКІВ ОБІЦЯНОК НЕ ВИКОНАВ МІСЬКИЙ ГОЛОВА ХМІЛЬНИКА

 dsc0015 dsc0012 dsc0009 dsc0006 dsc0001
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини