У Хмільнику по гарячих слідах затримали чоловіка, який обікрав свого сусіда

У Хмільнику по гарячих слідах затримали чоловіка, який обікрав свого сусіда

У Хмільнику поліція  затримала чоловіка, який обікрав свого сусіда по кімнаті. Слідчі повідомили зловмиснику підозру у викраденні 32 тисяч гривень. Гроші вилучили частково. Суд відправив фігуранта під варту.

55-річний житель одного з сіл Жданівської територіальної громади звернувся до поліції з повідомленням про те, що за місцем проживання з його барсетки зникли усі збереження. Поліцейські встановили, що до злочину причетний сусід по кімнаті заявника. Розшукали 29-річного фігуранта оперативники кримінальної поліції вже у Хмільнику. Там він за кошти потерпілого зняв номер в готелі, придбав мобільний телефон та продукти.

Відомо, що нині зловмисник вже відбуває умовний термін покарання за крадіжку та грабіж, скоєні в іншому регіоні.

Правоохоронці затримали чоловіка у процесуальному порядку. У нього вилучили частину грошей – більше ніж 22 тисячі гривень.

За процесуального керівництва Хмільницької окружної прокуратури слідчі поліції повідомили зловмиснику про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини