У Хмільнику привітали захисників України

У Хмільнику привітали захисників України

6 грудня в місті Хмільнику Вінницької області відбулись урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України. В районному Будинку культури  пройшла патріотична концертна програма.

Український воїн – надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої слова - честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук.  Тому з професійним святом всіх українських військовослужбовців, які давно заслужили повагу і шану, привітали та вручили грамоти перший заступник голови Хмільницької райдержадміністрації Павло Горбатюк та заступник голови районної ради Анатолій Войцещук. Також з вітальним словом до присутніх звернувся військовий комісар Хмільницького об’єднаного районного військового комісаріату підполковник  Андрій Охріменко. Виконавши почесну місію -  присвоївши військове звання «Старший солдат» механіку-радіотелефоністу відділення зв’язку та інформації Хмільницького об’єднаного військового комісаріату солдату Михайлу Машталеру, вручив подяки  особовому складу Хмільницького об’єднаного районного військового комісаріату. Також лунали вітання від голови «Спілки учасників АТО міста Хмільника та Хмільницького району»  Валентина Ковальського.

Кращі місцеві виконавці і творчі колективи дарували музичні вітання присутнім, а наприкінці урочистостей учасники заходу спільно переглянули документальний фільм про захист Донецького аеропорту «Воїни духу».

 

 dsc0042 dsc0038 dsc0029 dsc0022 dsc0021 dsc0006
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини