У Хмільнику судили вінничанина, який вчинив розбійний напад на пенсіонерку в Козятинському районі

У Хмільнику судили вінничанина, який вчинив розбійний напад на пенсіонерку в Козятинському районі

8 років ув’язнення з конфіскацією майна. Таке покарання призначив Хмільницький міськрайонний  суд вінничанину, який  у червні  минулого року в Козятинському районі вчинив розбійний напад на літню жінку.

В ході досудового розслідування було встановлено, що 30 червня близько третьої години ночі   невідомий чоловік напав на 64 – річну жительку села Флоріанівка Козятинського району, яка сама відчинила йому двері власного будинку. Зловмисник з медичною маскою на обличчі та з гостим предметом у руці наніс численні удари потерпілій. Аби нападник перестав знущання, жінка  віддала йому грошові заощадження у сумі 1600 гривень. Тікаючи з будинку, підсудний прихопив мобільний телефон пенсіонерки.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ЯНА СІЛА ЗА КЕРМО І НАЇХАЛА НА ЧОТИРЬОХ ДІТЕЙ


Наступного дня козятинські оперативники затримали зловмисника. Ним виявився 35 – річний вінничанин, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини, крадіжки та  хуліганство.

Хмільницький міськрайонний  суд на підставі зібраних слідством доказів визнав підсудного винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3  ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій) та призначив покарання 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини