У Хмільнику з роботодавцями проведуть роз'яснювальну роботу. За порушення законодавства доведеться сплатити великий штраф

У Хмільнику з роботодавцями проведуть роз'яснювальну роботу. За порушення законодавства доведеться сплатити великий штраф

У Хмільницькому районі та місті Хмільнику  проводиться роз'яснювальна кампанія щодо недопущення роботодавцями до праці найманих осіб без оформлення з ними трудових відносин.

Особлива увага приділяється тим, хто здійснює діяльність у сфері торгівлі, тимчасового розміщення та організації харчування. Повідомляє начальник Хмільницького управління Головного управління державної податкової служби Ігор Катрін.

На першому етапі фахівці податкової служби  будуть запрошувати представників бізнесу в різних секторах на спільні зустрічі-бесіди, семінари, засідання «круглих столів» тощо, де вкотре поінформують про негативні наслідки тіньової діяльності і для роботодавців, і для найманих працівників, і для бюджетів, від яких залежить розвиток економіки країни загалом та місцевих громад зокрема.

Окрім того, за словами посадовця, із роз'ясненнями контролюючі служби завітають на місця здійснення господарської діяльності підприємців. Після таких візитів роботодавці зможуть добровільно оформити всіх працівників без застосування до них штрафних санкцій.

Після 1 лютого розпочнуться контрольно-перевірочні заходи. У разі, якщо контролери виявлять порушення законодавства, роботодавцям доведеться сплатити значні суми штрафів.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЛІКАРНЯ У ХМІЛЬНИКУ БУДЕ ОПОРНОЮ. УРЯД ЗАТВЕРДИВ ПЕРЕЛІК ОПОРНИХ ЛІКАРЕНЬ, НА ВІННИЧЧИНІ ЇХ ДЕСЯТЬ

СІМ САНАТОРІЇВ МАЮТЬ НАМІР ЗАКРИТИ НА ВІННИЧЧИНІ. ЯК ЦЕ ПОЗНАЧИТЬСЯ НА ОЗДОРОВНИЦЯХ ХМІЛЬНИКА?

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини