У «Театрі на городі» виступив ансамбль з Маркушів

У «Театрі на городі»  виступив ансамбль з Маркушів

  Народний аматорський жіночий вокальний ансамбль «Калинонька» Маркушівського сільського Будинку культури взяв участь в обласному мистецькому проекті «Краса України – Поділля».
  Свято відбулося 14 липня в селі Правилівці Оратівського району. Це традиційний мистецький проект заслуженого журналіста України Ганни Секрет. 

  Сцена під відкритим небом, розкіш квітів та української символіки наповнили захід теплом та щирістю.
  На такій сцені акапельно виступили 7 талановитих учасниць ансамблю «Калинонька». 
  - Ми завітали на свято з короваєм, бо відвідали його вперше. Виконали пісню «Ой на ставу, на ставочку», - розповіла керівник колективу Тетяна Руденко. – Емоцій і вражень не передати, коли співаєш народну пісню, на чистому повітрі, серед прекрасної природи, квітучих соняхів, троянд… У цьому і є чарівність «Театру на городі», поруч з нашою прекрасною, багатою, українською природою. 
  В мистецькому заході взяли участь близько 40 колективів з різних регіонів України, а також відомі виконавці: Станіслав Городинський, Лідія Остапчук,  Галина Король, Марія Червоній,  Олексій Ричко,  Олесь Коляда, Юрій Грицюк, Михайло Мода, Олександр Онуфрійчук, Лідія Горошко, Влада Смаляна, Раїса Поштар, Володимир Полторацький, Олексій Задирако. 
  В рамках свята Ганна Секрет презентувала свою книгу «Золота скриня дивоцвітів». 

Юлія Шандра 
 

Img 7240Header
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини