У Війтівцях родині полеглого захисника Андрія Поліщука вручили орден

У Війтівцях родині полеглого захисника Андрія Поліщука вручили орден

Сьогодні у Війтівцях відбулося вручення нагороди родині загиблого воїна Андрія Юрійовича Поліщука, - повідомляють Життєві обрії.

Орден "За мужність" ІІІ ступеня (посмертно) родичам Андрія вручив начальник Хмільницької військової адміністрації Богдан Кузнец. Вручаючи нагороду Богдан Олександрович поспілкувався з батьком та дружиною полеглого воїна, поцікавився чи потребують вони допомоги і запевнив, що обласна і районна військові адміністрації будуть робити усе можливе, аби родини загиблих захисників не залишились наодинці зі своїм горем. 

- Дякую Вам за сина та чоловіка, я розумію що ніякі слова не втамують Ваш біль від непоправної втрати, але Ви завжди можете розраховувати на підтримку влади, тому, якщо у Вас є якісь проблеми, чи потреби звертайтесь, ми зробимо усе можливе, аби допомогти їх вирішити, - сказав Богдан Кузнец. 

Слова підтримки та щирого співчуття родині Андрія Поліщука також висловили голова Хмільницької районної ради Юрій Слабчук та голова Війтівецької сільської ради Станіслава Ядвіжина. 

Житель села Війтівці Поліщук Андрій Юрійович проходив службу на посаді солдата-вогнеметника вогнеметного взводу, роти радіаційного, хімічного, біологічного захисту військової частини 0224.  Захищаючи Україну, виявивши мужність та стійкість Андрій Поліщук загинув у бою з російськими окупантами 18 грудня 2022 року поблизу населеного пункту Мар'їнка Донецької області.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:---------------  

У ДЕНЬ ГІДНОСТІ І СВОБОДИ В ХМІЛЬНИКУ ПРОЙШЛА ХОДА ЄДНОСТІ

 Підписатись на телеграм канал Gazetahm.org 

Сподобалась новина - поділись нею з іншими.

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини