Уклін доземний Кобзареві

Уклін доземний Кобзареві

  7 березня, напередодні 205-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка пам’ять Великого Кобзаря вшанували покладанням квітів до пам'ятника видатному українцеві у Хмільнику. 
  Участь у церемонії покладання квітів взяли перший заступник голови Хмільницької районної державної адміністрації Павло Горбатюк, заступник голови Хмільницької районної ради Анатолій Войцещук, військовослужбовці, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники  громадськості району та міста.
  Тарас Григорович Шевченко - велика і невмируща слава українського народу. Як весна оновлює природу, так само поезія Великого Тараса оновлює наші душі, закликає бути чесними і милосердними, щиро любити свій народ, свою Україну. 
  Шевченко, як явище велике й вічне – невичерпний і нескінченний. Волею історії він ототожнений з Україною і разом з її буттям продов­жується нею, вбираючи в себе нові дні і новий досвід народу, відгукуючись на нові болі й думи, стаючи до нових скрижалів долі. Він росте й розвивається в часі, в історії, і нам ще йти і йти до його осягнення. Ми на вічнім шляху до Шевченка...

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини