«Україна через усе пройде і стане ще сильнішою»

«Україна через усе пройде  і стане ще сильнішою»

  У рамках робочої поїздки до Мурованокуриловецького району, яка відбулась 26 жовтня, голова облдержадміністрації Валерій Коровій провів зустріч з редакторами районних видань області.

  Розмова стосувалась питань розвитку Вінницької області, суспільно-політичної ситуації в державі та регіоні зокрема, а також перспектив економічного зростання краю. Валерій Вікторович детально зупинився на проблематиці реформування медичної галузі.
  - Ми запустили реформу первинної ланки охорони здоров’я і приділяємо цьому процесу дуже велику увагу. Зараз проводиться масова робота з перетворення районних центральних лікарень в комунальні некомерційні підприємства, що дає можливість керівництву закладу автономно приймати рішення в тій чи іншій ситуації, - зазначив голова облдержадміністрації.
  Він також проінформував присутніх про першочергові завдання у галузі освіти та озвучив журналістам новації у порядку призначення житлових субсидій, які вступили в дію з 1 жовтня.
  - Життя постійно ставить перед нами нові виклики. Але Україна через усе пройде і стане ще сильнішою, - висловив переконання Валерій Коровій. - Цей рік в економічному плані буде одним з найкращих за всю новітню історію Вінницької області. Наприклад, з позиції розвитку агарного сектору ми очікуємо біля 6 млн. тонн валу зернових. Ми запустили низку інвестиційних проектів, збалансуємо видатки по бюджету. Тільки в цьому році витратили 2,7 млрд. гривень на ремонт доріг, а вже в наступному – почнемо роботу і на місцевих дорогах.
  На завершення зустрічі очільник Вінниччини відповів на запитання журналістів.
 

 dsc0132
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини