Українська мова - мова єднання"

Українська мова -  мова єднання"

  Нещодавно завершився ХІХ Загальнонаціональний конкурс «Українська мова - мова єднання». Конкурс  започатковано з метою всебічного розвитку та утвердження державотворчої функції, української мови, піднесення рівня мовної культури. 
   Засновником Конкурсу є Причорноморська Академія мовних технологій та комунікацій етносів. Проводиться він за сприяння та підтримки Національної спілки журналістів України. 
  Метою конкурсу є відображення в друкованих та електронних засобах масової інформації, літературних творах, значення розвитку мовної культури в Україні як одного з вагомих чинників зміцнення духовності нації та розбудови української державності.
  Лауреатом конкурсу у номінації "Країна, витоки, родовід"  стала наша землячка, член Національної спілки журналістів України, автор багатьох публікацій на сторінках нашого видання Віра Степанюк. Диплом лауреата Віра Анатоліївна отримала за статті в газеті "Життєві обрії" про творчість Тараса Григоровича Шевченка.

  Вітаємо Віру Анатоліївну з заслуженою відзнакою, бажаємо міцного здоров'я, творчих успіхів та чекаємо на нові цікаві матеріали.

З повагою 
"Життєві обрії"

Img 6368Img 6365
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини