Уряд пропонує продовжити карантин до листопада

Уряд пропонує продовжити карантин до листопада

Кабінет Міністрів пропонує продовжити карантин до 1 листопада у зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації щодо COVID-19.

Про це заявив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль на традиційній селекторній нараді під головуванням Президента Володимира Зеленського, повідомляють "Життєві обрії"   з посиланням на Укрінформ

“В Україні за минулу добу зафіксовано понад 1,6 тис. нових хворих на COVID-19, у зв’язку з чим Кабінет Міністрів пропонує продовжити карантин до 1 листопада”, - цитує ОП главу уряду.

Зазначається, що найбільш постраждалі на сьогодні області – Чернівецька, Івано-Франківська, Харківська й Тернопільська.

Водночас Шмигаль розповів, що загальна кількість осіб, які захворіли на коронавірусну інфекцію в Україні від початку пандемії, перевищила 108 тисяч.

З огляду на негативну динаміку захворюваності Президент підтримав необхідність вжиття превентивних заходів, зокрема, впровадження заборони на роботу нічних клубів, проведення концертів.

«Але карантин має залишатися адаптивним та необтяжливим для підприємців. Малий і середній бізнес повинен мати можливість правильно організувати роботу в нових умовах», – сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЧИ НАБЛИЗИТЬСЯ ВІННИЧЧИНА ДО ЧЕРВОНОЇ ЗОНИ?

 

 

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини