В її серці живе доброта

В її серці живе  доброта

  Сьогодні ми живемо у досить цікавому, але  неспокійному світі, у якому, на жаль, так багато  жорстокості, жадібності, заздрощів і черствості людських душ, у світі, в  якому, здається, кожен дбає лише про себе, зайнявши позицію «моя хата  скраю».
   І тому так тепло і затишно стає на душі й одразу з’являється  впевненість у завтрашньому дні, коли переконуєшся, що поруч є люди, які не байдужі до чужої біди, які завжди готові прийти на допомогу, підтримати, зрозуміти, порадити і допомогти. До когорти хмільничан, які завжди готові піти на самопожертву заради інших належить і власниця магазину «Містер» Любов Вікторівна Цит. Ця чуйна і  порядна жінка з притаманним їй витонченим смаком одягнула у вишукані стильні костюми зі свого магазину 16 цьогорічних випускників ДПТНЗ «Хмільницький аграрний центр професійно–технічної освіти».
  Це була справжня акція доброти, щедрості  і свята.
  Такі подарунки хлопцям і не снилися. Вони трішки ніяковіли, але очі їхні світилися радістю, задоволенням і вдячністю.
  Педагогічний та учнівський колективи навчального закладу висловлюють  щиру вдячність Любові Вікторівні і бажають міцного здоров’я, великого жіночого щастя та процвітання бізнесу.

С. Вознюк,
заступник директора  з ВР Хмільницького аграрного 
центру професійно–технічної освіти 


%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини