В Хмільницькому районі чоловік вдарив сусіда ножем у шию. Йому загрожує до п'ятнадцяти років за ґратами

В Хмільницькому районі чоловік вдарив сусіда ножем у шию. Йому загрожує до п'ятнадцяти років за ґратами

Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує до п'ятнадцяти років за ґратами, повідомляє ГУ НП у Вінницькій області.

За попередньою інформацією слідства, 23 березня нетверезий 33-річний мешканець одного з сіл Калинівської територіальної громади за відсутності вдома колишньої дружини проник до її будинку. Це побачили сусіди й зателефонували жінці. Через те, що ексчоловік міг поводити себе агресивно, вона попросила односельців зайти в будинок разом з нею, щоб перевірити у якому стані перебуває чоловік. Коли двоє сусідів та жінка прийшли на територію домоволодіння, зі зловмисником у них виник конфлікт, у ході якого останній вдарив одного з чоловіків ножем у шию. Вдвох селянам вдалось вихопити ніж та тримати нападника до приїзду поліції.

38-річному потерпілому була надана необхідна медична допомога, нині його життю нічого не загрожує. Зловмисника затримали поліцейські у процесуальному порядку. Також відомо, що наразі він є обвинуваченим у скоєнні ряду майнових злочинів, по яких справа слухається в суді.

За процесуального керівництва прокуратури слідчі відділення поліції № 1 Хмільницького райвідділу повідомили затриманому про підозру у замаху на умисне вбивство (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України). Найближчим часом суд обере фігуранту запобіжний захід.

Підписуйтесь на телеграм канал Gazetahm.org
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини