В родини Лецьких славний ювілей

В родини Лецьких славний ювілей

  У всеукраїнський День сім’ї в малому залі будинку культури громаду і представників влади Хмільницького району об’єднало чудове свято.  

  Десятилітній ювілей відзначила родина, дитячий будинок сімейного типу Валентини Владиславівни та Миколи Васильовича Лецьких із села Лозова.
Подружжя виховало трьох власних дітей, що нині вже дорослі, та впродовж 10-ти років виховує семеро прийомних діток. 
  - Коли ми виросли і розійшлись з батьківського гніздечка, в домі стало тихо й сумно. Батьки взяли в родину дівчаток та хлопчиків, і знов з’явився гамір та дитячий сміх, - пригадує біологічний син подружжя Сергій.
  Вікторія, Олена, Ольга, Данило, Іван та Андрій – надзвичайної вроди діти, з розвиненими творчими здібностями, талантом та потенціалом. 
Зі сцени вони, в присутності гостей, що прийшли їх привітати,  у віршах, піснях і щирих словах, від душі дякували батькам за турботу і тепло. Розповідали кожен, про свою долю, про радість від того, що проживають в такій родині і мають безцінну підтримку й любов. 
Найріднішими та найдорожчими з гордістю батьки називали своїх дітей, розповідаючи про кожного з них, пишаючись тим, що мають таку велику, дружну, міцну сім’ю.
  Сімейні фото та відео з домашнього архіву, сповнені найніжнішими і найприємнішими емоціями: риболовля з татом і приготування страв з матусею, спільні прогулянки, привітання один одного зі святами, урочистості у школі з квітами і щирі дитячі посмішки. Для щасливого дитинства батьки їм забезпечують усе необхідне.
  - Ви приклад справжньої, прекрасної сім’ї. Ви робите надзвичайно важливу справу. Бо Україна починається з таких добрих серцем людей, що беруть на себе величезну  відповідальність і роблять свій вклад у життя, добробут, розвиток дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, - наголосив заступник голови Хмільницької районної ради Анатолій Войцещук. 
  - Ви подарували дітям справжню сім’ю, забезпечили гідне дитинство. Бажаємо вам міцного здоров’я і довгих років життя. Щиро дякуємо за Вашу доброту й терпіння», - звернувся до родини заступник голови Хмільницької районної державної адміністрації Микола Чикотун.
Увесь час спеціалісти районної влади супроводжують і підтримують дитячий будинок сімейного типу. 
  - Я пам’ятаю, як створювалась ця сім’я, якими не простими були перші кроки, і як наполегливо Валентина Владиславівна та Микола Васильович будували свою родину, - зазначила директор служби у справах дітей Хмільницької державної районної адміністрації Оксана Костюк. – Сьогодні, -  це більше ніж будинок сімейного типу, - це дружна, міцна родина.
  Вітальні слова звучали від рідних доньок Людмили й Тетяни та сина Сергія, представників районної влади та держустанов, сільського голови Анатолія Мазура та громади села Лозова, директора Лозівської загальноосвітньої школи, а також батьків і дітей дитячих будинків сімейного типу хмільниччини…
Щирістю й добром сяють посмішки в батьків і їх дітей. І, попри труднощі та важку працю, в таких емоціях і почуттях криється справжнє людське щастя. 

 dsc0806 dsc0786 dsc0783 dsc0776 dsc0720 dsc0742
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини