В Уланові запрацював інклюзивно-ресурсний центр

В Уланові запрацював  інклюзивно-ресурсний центр

   Нещодавно в селі Уланові було створено комунальну установу «Інклюзивно-ресурсний центр Хмільницького району» Хмільницької районної ради. Основним завданням центру є надання дітям з особливими освітніми потребами психолого-педагогічної допомоги і забезпечення системного кваліфікованого супроводження, адже для таких дітей потрібно створити такі умови, щоб вони не почували себе іншими.

   Психолого-педагогічну допомогу діткам надають кваліфіковані фахівці: вчитель-логопед і директор центру Тетяна Сивак, вчитель-логопед Лілія Янчук, вчитель-дефектолог Ірина Данилюк, практичний психолог Ірина Захарова і вчитель лікувальної фізкультури Галина Жук. У цих спеціалістів завжди особливий підхід до кожної дитини, вони займаються розробкою комплексної оцінки розвитку. 
   Інклюзивно-ресурсний центр діє вже півтора місяці, і за цей досить невеликий період в закладі уже займаються сімнадцятеро дітей. Сюди приїжджають і з навколишніх сіл, і навіть з найвіддаленіших, адже подібний заклад у районі єдиний. 
   Аби ознайомитися з роботою центру і дізнатися про можливі потреби для закладу, вчора до інклюзивно-ресурсного центру завітали голова Хмільницької районної державної адміністрації Євгеній Буткевич, голова районної ради Зоя Бонсевич і начальник відділу освіти Андрій Жук. Оглянувши нещодавно відремонтоване приміщення і обговоривши з колективом центру плани на подальше майбутнє, Євгеній Буткевич і Зоя Бонсевич вручили директору центру Тетяні Сивак сертифікат в сумі десяти тисяч гривень на ремонт підлоги. Начальник відділу освіти Андрій Жук, в свою чергу, подарував новоствореному комунальному закладу картину. 
 

 dsc0521 dsc0488 dsc0494
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини