Від пісні до пісні, від серця до серця...

Від пісні до пісні,  від серця до серця...

  «Від пісні до пісні, від серця до серця у теплому Будинку культури душа народу ласкою озветься»

  У мальовничому селі Куманівці свято бережуть українські традиції, люблять українську творчість і долучають до народного мистецтва дітей та молодь. Співочі колективи часто виступають на різноманітних заходах району та області, а місцеві майстрині беруть участь у виставках.  Для того, щоб усі ці талановиті люди розвивали свої таланти та здібності в комфортних умовах, у сільському клубі створили належні умови. А вдалося це завдяки перемозі у п’ятнадцятому обласному конкурсі проектів розвитку територіальних громад  «Від пісні до пісні, від серця до серця у теплому Будинку культури душа народу ласкою озветься». В рамках проекту було утеплено та відремонтовано фасад приміщення, а також проведено монтаж водовідведення.  Минулої п’ятниці у сільському Будинку культури презентували підсумки виконаних завдань.       

  Нещодавно оновлений Куманівецький сільський клуб відвідали заступник голови облдержадміністрації Олександр Крученюк, голова райдержадміністрації Євгеній Буткевич, голова районної ради Зоя Бонсевич. Першим до своїх односельців з вітальним словом звернувся сільський голова Андрій Титула. Він подякував працівникам культури, учасникам всіх художніх колективів за їхню працю, збереження і відродження національної культури та традицій,  розповів про минулорічні досягнення у цій сфері. Слова вдячності пролунали й на адресу тих, хто завжди підтримував і підтримує сільську громаду в різних питаннях, допомагаючи поліпшити життя населення.  
  - Перш за все варто подякувати керівникові проекту, адже це дуже майстерно виконана робота, яка заслужила ось такий результат. Думаю, що з часом ви зможете подавати проекти й на міжнародні конкурси. Вдячний також сільському голові за наполегливість. Цей проект реалізовувався плідно, у співпраці з Куманівецькою сільською радою, Вінницькими облдержадміністрацією і обласною радою, Хмільницькими райдержадміністрацією та районною радою. Спільно ми досягаємо тих результатів, які приносять людям користь і задоволення. Та найголовнішим до досягнення мети було бажання людей, які хотіли бачили свій клуб гарним та затишним, - сказав, звертаючись до громади, заступник голови облдержадміністрації Олександр Крученюк. А у фонд сільської бібліотеки він передав історичні та краєзнавчі книги.
  З привітаннями та щирими побажаннями подальшого духовного розвитку і покращення життя звернулися до куманівчан очільники Хмільницького району Євгеній Буткевич і Зоя Бонсевич. Вони вручили всім, хто доклав зусиль до реалізації проекту, Подяки Хмільницької райдержадміністрації та районної ради. 

  Презентація проекту завершилася чудовим концертом, на якому лунали прекрасні народні, патріотичні українські пісні.
 

 dsc0645 dsc0624 dsc0605 dsc0585 dsc0540
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини