Відкриття "М'ясного маркета" три дні святкували хмільничани

Відкриття "М'ясного маркета" три дні святкували хмільничани

Музика, конкурси, розіграші й аромат смаженого шашлику, перед яким неможливо встояти…
Вранці минулої п’ятниці на відкриття нового магазину на вулиці Першого травня у торгово-офісному центрі «Україночка» зібралось близько сотні хмільничан. Перехожих з вулиці закликав завітати на свято ведучий учасник «Х-фактора», наш земляк Олександр Захаров. 
Всередині на відвідувачів чекав величезний асортимент свіжого м’яса, ковбасних, молочних виробів і соусів, спецій та солодких смаколиків. А вийшовши з магазину, кожен покупець із чеком на 300 гривень і вище отримував бонус вручений Олександром Захаровим у додаток до придбаного, а саме: пачку спагеті чи палку ковбаси, або ж цілий подарунковий набір. 
Поруч із торговим центром, де відкрився «М’ясний маркет», смажився шашлик із свіженького м’ясця. Усі бажаючі мали змогу взяти участь у дегустації. 
Дві величезні вітрини з широким вибором курятини, індичатини, качок, перепілок, кролятини та свинини зібрали величезну чергу з якою ледь справлялися близько 10 продавців. 
Купували люди все, і тушки птиці, й фарш і стегна,  і підчеревину свинини, й свіже м’ясо, начинені ковбаси та рулети з ароматними спеціями…
Розглядали величезний асортимент варених та копчених ковбас. Порівнювали ціни з іншими торговими точками,  й  набравши повні корзини йшли до каси. 
Адміністрація закладу наголошує на тому, що м’ясо та ковбасні вироби у магазин завозять кожного дня, тому вони постійно  свіжі та смачні. 
Великою перевагою для хмільничан є те, що вони в будь-який день у «М’ясному маркеті» зможуть придбати дієтичного кролика, індика чи перепілку. 
Цінові позиції товарів на свіженьке м’ясо тішать, особливо перед Новорічними та Різдвяними святами. 
Кілограм свинини для котлет та піджарки у новому магазині ви можете придбати за 105 гривень, а за 109 - кілограм лопатки. Свинний стейк, биток та філе коштують близько 130 гривень. Від 53 гривень вартість тонкого сала. Різні види фаршу в асортименті можна придбати за ціною від 55 до 93 гривень за кілограм. Курячі гомілки та крила – 45 гривень за кілограм, філе – 85, тушки – 49, супові набори – 22 гривні. 
Філе індика – 155 гривень за кілограм, гомілка – 74 гривні, стегно – 138. 
Для любителів ковбас, ціни на традиційну салямі від відомих в Україні виробників, на вибір від 68 до 205 гривень. Найдешевша варена ковбаса – 64 гривні за кілограм, - найдорожча – «Царська варена» - 104. 
Різні ціни й на сосиски та сардельки. Від 49 гривень аж до 128. Усе доступно на будь-який смак та гаманець. А головне, продукція кожного дня свіженька. 
Зручно та вигідно купувати у «М’ясному маркеті». Адже, завітавши в магазин по м’ясо, ви можете придбати до нього запашні приправи, спеції, соуси, а також крупи, макарони й свіжий хліб. Крім цього в маркеті є величезний вибір напоїв, кондитерський та молочний відділи і куточок господарчих товарів. 
13, 14 та 15 грудня – хмільничани святкували відкриття магазину. За ці три дні в «М’ясному маркеті» встигли побувати жителі різних мікрорайонів міста. А, хто ще не встиг, той обов’язково має завітати й стати його постійним клієнтом. 
Бо у «М’ясному маркеті» вигідно та смачно. 
 


 

Imgonline com ua resize ya85tfelvujImgonline com ua resize texqufs2yaImgonline com ua resize syuforr0zrroshImgonline com ua resize sktjf6slamaseueqImgonline com ua resize qylbjq3srqpoImgonline com ua resize pd8i53rr7ejhgtaImgonline com ua resize jinecyxz4ifImgonline com ua resize i6hitbn7bb8o57bmImgonline com ua resize aibi2vliwoImgonline com ua resize fqenqjf5xpi %281%29Imgonline com ua resize 56a0kj5ttvo3eImgonline com ua resize 5urcthgwwk7h
%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини