Військкомати на Вінниччині обіцяють перетворити на територіальні центри комплектування та соціальної підтримки

Військкомати на Вінниччині обіцяють перетворити на територіальні центри комплектування та соціальної підтримки

Вже за два місяці замість військкоматів на Вінниччині запрацюють один обласний та 28 районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Обіцяють, що система обслуговування громадян стане більш автоматизованою, швидшою та максимально прозорою, паперові дані переведуть у електронний формат. Кажучи простими словами, це буде щось на кшталт військових сервісних центрів чи прозорих офісів. Повідомляють Життєві обрії з посиланням на Армія.INFORM. 

– Віримо, що це допоможе мінімізувати час, що витрачається на розв’язання проблемних питань, з якими звертаються громадяни, – пояснив полковник Олег Вінницький, військовий комісар Вінницького обласного військового комісаріату. – Часто це – отримання різного роду посвідчень, документів, що вказують на прописку, військових квитків. Оскільки сьогодні у військкоматах є один-два приймальні дні, громадяни повинні довго очікувати на документальні довідки, які мали б отримати одразу. Реформа  допоможе зробити процес значно швидшим та зручнішим.

У обласному військкоматі запевнили, що капітальні ремонтні роботи вже завершені, тож до березня – точно встигнуть. Залишилось доукомплектувати техніку та привести у відповідність програмне забезпечення.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ХМІЛЬНИКУ ПРИВІТАЛИ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини