Вінниччина не готова до послаблення карантину

Вінниччина не готова до послаблення карантину

У Вінницькій області збільшився показник динаміки зростання випадків інфікування COVID-19. Вінниччину внесли до переліку областей, у яких станом на 12 липня не можна послаблювати протиепідемічні заходи. Повідомляють Життєві обрії з посиланням на Вінниця.info.

Посилення протиепідемічних заходів застосовується та припиняється на території регіону або окремих адміністративно-територіальних одиниць на підставі рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке приймається за поданням головного державного санітарного лікаря регіону, з урахуванням оцінки епідемічної ситуації та наявності у регіоні ознак для посилення протиепідемічних заходів відповідно до відомостей, опублікованих на офіційному сайт МОЗ.

Тобто, рішення прийматиме обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Вінницької облдержадміністрації.

Cтаном на 12 липня за jcnfyy. добу лабораторно підтвердили 16 випадків захворювання на COVID-19.  11 липня –  21 хворий. 10 липня було різке збільшення кількості інфікувань  - 39 хворих за добу. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗА ДОБУ НА ВІННИЧЧИНІ 39 ЗАХВОРЮВАНЬ НА COVID-19, ДВА ВИПАДКИ ЛЕТАЛЬНИХ

%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%be%d1%81%d0%ba%d0%b0 %d1%81%d0%b0%d0%b8%cc%86%d1%82 %d1%80%d0%b5%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%bc%d0%b0

Схожі новини